7 Mayıs 2009 Perşembe

Asi 65. Bölüm izle 8 Mayis

Asi 65. Bölüm izle Asi 65. Bölümü izle Asi dizisi yeni bölümü full online izle seyret Asi yeni bölümünü izle 8 Mayıs Asi dizisi izle

Demir’in ateşle imtihanı

Hasta olduğunu öğrenen Demir, kızına babası olduğunu açıklamaktan şimdilik vazgeçer. Ancak nedenini Asi'ye söyleyemeyecektir. Asya ise Demir'i artık babası gibi sevmekte, sürekli onunla vakit geçirmek istemektedir. Demir hastalığının kesin teşhisi konulana kadar, doktordan bu durumu saklamasını ister. Demir’in, hastalığı nedeniyle Dr. İnci ile sık sık görüşmesi Asi'nin dikkatinden kaçmaz. Demir ve güzel doktoru birbirine yakıştıran Süheyla Hanım'ın işgüzar tavrı Asi'nin şüphelerini daha da artırır. Hastalığına rağmen Demir, her anını kızı ve aşkı Asi ile geçirebilmek için her fırsatı değerlendirir. Demir ağır bir hastalığı olacağına ihtimal vermemektedir. İnci ile Demir hastalığın kesin teşhisi için birlikte İstanbul'a giderler. Asi bu yolculuğu öğrenecektir. Demir ve Asi yavaş yavaş birbirlerine yaklaşmaya başlamışken aralarına doktor girmiştir. Demir hayatının en mutlu ve en zor anlarını yaşamaktadır. Asi ile dans ederken ölümcül bir hastalığa yakalandığını unutacak kadar mutludur.
Kerim, Zafer'in maskesini düşürememiştir. Zafer kendisine tuzak kuran İngiliz'in aslında Kerim olduğunu şimdilik bilmemektedir ama araştırmaya başlar. Kerim son şansını değerlendirememiş, Defne'nin güvenini kaybetmiştir. Defne, Zafer'le yüzük takmayı kabul eder. Zafer, Kozcuoğlu çiftliğine bu kez kız istemeye gider. Öfkeden deliye dönen Kerim, bu merasimi engellemek için çiftliğe dalar. Aslan iş kredisi alabilmesi Neriman Hanım'ın onayına bağlıdır. Aslan'ın kendini kanıtlama çabaları eğlenceli durumlar yaratacaktır.

1 yorum:

  1. ses geride kalıyor arkadaşım düzeltirseniz ii olur!!

    YanıtlaSil