22 Aralık 2008 Pazartesi

Aşk Yakar 9. Bölümünü izLe - Aşk Yakar 9. yeNi Bölümü izLe

Aşk Yakar 9. Bölümünü izLe Aşk Yakar 9. yeNi Bölümü izLeAşk Yakar 9. Bölümünü izLe Aşk Yakar 9. yeNi Bölümü izLeAşk Yakar 9. Bölümünü izLe Aşk Yakar 9. yeNi Bölümü izLeAşk

Aşk Yakar 9. Bölüm - 24 Aralık Çarşamba

Mustafa Nazlı’yı hep sevdi, hep sevecek. Ölünceye kadar…

Belda, Mustafa’ya onunla neden evlenmek istediğini açıkça anlatır. Mustafa’nın yanında olma isteği onu daha yakından tanıma çabası, bunun geçici bir heves olmadığını da kanıtlar. Tarantino ve Istaka, Mustafa’nın bu hayattan kurtulması için eline geçen fırsatı kullanmasından yanadırlar. Mustafa’nın ailesi de öyle… Nazlı ise, yüzü gülüp içi kan ağlayarak Teoman’la evlilik yolunda adımını atmış, bu yolla ailesinin içinde bulunduğu borcu hafifletmiş, kaderci bir boyun eğişle ayakta durmaya çabalamaktadır. Hâlâ Mustafa için atan kalbini susturmaya çalışır. Ta ki, Meriç’in ani rahatsızlığı Nazlı’yı Mustafa’yla karşı karşıya getirene kadar. O an Mustafa’nın da en az kendisi kadar hasret çektiğini, kendisi kadar olup bitenlere boyun eğdiğini anlar. Bir kez daha kenetlenirler. Nazlı ve Mustafa için uzak diyarlara gitmekten başka çare kalmamıştır. Nazlı, Mustafa’ya duyduğu aşk ve inanç için, ailesini, sevdiklerini ve her şeyi geride bırakır. Ve tam o sırada Mustafa, kırmızı bir Mustang için ruhunu şeytana satar. Aşıklar son kez Safiye Hatun’da buluşur. Sözün bittiği yerde, sevdaları ateş alır ve aşk yakar.

Yaprak Dökümü 95. Bölümünü izLe - Yaprak Dökümü 95. yeNi Bölümü izLe

Yaprak Dökümü 95. Bölümünü izLe Yaprak Dökümü 95. yeNi Bölümü izLeYaprak DökümüYaprak Dökümü 95. Bölümünü izLe Yaprak Dökümü 95. yeNi Bölümü

Yaprak Dökümü 95. Bölüm - 24 Aralık Çarşamba

Şevket sorguya alınıyor.

Şevket, Ferhunde’yi darp ve taciz etmek suçlamasıyla, sorgu için emniyete alınıyor. Başta Ali Rıza Bey olmak üzere de tüm aile soluğu karakolda alıyor.
Ferhunde’yi darp ve tacizle suçlanan Şevket, arkasında bir sürü şüpheli ve öfkeli göz bırakarak, sorgu için emniyete alınmıştır. Düğümlerin çözülmesi Ferhunde’nin ifadesine bağlıyken, Ferhunde aldığı sert darbeyle konuşamayacak durumdadır. Levent, ilk defa Ferhunde’nin zırhının arkasındaki yaralı kız çocuğunu görür ve suçlunun peşine düşer.
Bulmacanın her parçası Şevket’i suçlu gösterirken, evdekiler de Şevket’e olan güvenlerini kaybetmektedirler. Ancak Sedef’in inancı Şevket’e yine siper olacaktır.

Geçmişin lekelerini hala üzerinde taşıyan Oğuz, giderek karmaşıklaşan bu olayın bir diğer şüpheli yüzüdür.

Nazmi’nin ilgisinden mutlu olan Leyla, umutlarını kaybetmek istemez ve geçmişiyle ilgili Nazmi’ye yalan söylemek zorunda kalır. Ancak her yalan, bir yenisini doğuracaktır.

Üst üste gelen dertlerden iyice bunalan Hayriye Hanım’ın isyanını, Ayşe’nin yüreğinden kopan çığlık bastırır. Aileye ayna tutan Ayşe’nin durumu, Fikret’i de, büyük bir patlamanın eşiğine sürükler.