4 Haziran 2009 Perşembe

Adanali 28. Bölüm izle

Adanalı 28. Bölüm izle Adanalı 28. Bölümü izle Adanalı 28. Yeni Bölümünü izle Adanalı 28. Bölümü 5 Haziran izle Adanalı Son Bölümünü Full online izle
Adanalı 28. Bölüm izle
Adanalı ve Maraz Ali depodan çıkabilmek için ve hastanedekileri kurtarabilmek için birlikte hareket etmek zorundadır. Nevzat Müdür, idil'e çok kızgındır. Sofia, Engin'in başından ayrılmaz. Mayınlardan kurtulan Yavuz ve Ali hastaneye koşar fakat bakanın oğlu Emir yine bir sürpriz hazırlamıştır. Adanalı bu seferde bebekleri kaçıran peşindedir.

31 Mayıs 2009 Pazar

Arka Sokaklar 121. Bölüm izle

Arka Sokaklar 121. Bölüm izle Arka Sokaklar 121. Bölümü izle Arka Sokaklar 121. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Arka Sokaklar Dizisi izle

Psikolog cinayetinin ardındaki sır
Ekip, cinayete kurban giden bir psikoloğun ölümünün ardındaki sır perdesini aralıyor.
Bir psikolog öldürülür. Cinayeti çözmek için yapılan araştırmaya psikoloğun hastalarından başlanır. Psikoloğa takıntılı bir şekilde bağlı olan Sevda adlı bir hasta tüm dikkatleri üstüne çekse de, uzun süredir terapiye gelmeyen Hatice adlı başka bir hasta cinayetin çözülmesine yardımcı olur.
Tunç, Taksim’de bir eylemde yardım ettiği Damla aracılığıyla Mesut’a büyüdüğünü göstermeye çabalamaktadır.
Döviz bürosu sahibi Özcan öldürülür ve sahip olduğu iş yeri soyulur. Yanındaki çalışanlarla yürütülen soruşturmada bir çeteye ulaşılır.
Küçük Çobanlar okulda iyi bir kaleciyle yine ticaret hayalleri peşinde koşarlar. Hüsnü’nün araya girmesi çocukları yine beş parasız bırakır.