2 Mayıs 2009 Cumartesi

Mavi Şeker kolbasti izle Yusuf Güney kolbasti videosu izle

Mavi Şeker Kolbastı izle, yusuf Güney Kolbastı izle, Mavi Şeker Yusuf Güney Kolbastı

Atv’nin sevilen programı mavi şeker’in konuğu olan Yusuf Güney’in kolbastı showu’nu ve programın kısa bir özetini sitemizden online olarak izleyebilirsiniz iyi seyirler.

Gönül Tunç Resimleri 50 Sarişin Frikik Resimleri

Fox Tv'de yayınlanan 50 Sarışın yarışmasının güzellerinden biri olan Gönül Tunç'un bugün resmini sizlerle paylaşmak istedim.. Bi anda gelen bu isteğimi reddetmeyip sizlere güzel bulduğum fotografı ekledim siteye.. Sizden isteğim sadece seviyeli yorumlar.. Bakarsınız Gönül Tunç sitemize girip gelen mesajları okur :)
Gönül Tunç Resimleri 80

Kolbasti videosu izle kizlarin kolbasti videosu izle indir

kızlar kolbastı, kız kolbastı, kızlar kolbastı izle, kızlar kolbastı video, kolbastı, kolbastı izle, kolbastı indir, kolbastı seyret, kolbastı oyunu

Çarkifelek Videoları izle Çarkifelek Frikik Video izle

Çarkıfelek videoları izle çarkıfelek videosu izle çarkıfelek frikik videoları izle

Bir Şarkisin Sen Berna Tanrim Dinle Berna Şarkilari Dinle

Bir Şarkısın Sen Berna Tanrım Dinle video izle Berna Şarkıları Dinle Bir Şarkısın Sen şarkıları dinle

Arka Sokaklar 117. Bölüm izle 4 Mayis

Arka Sokaklar 117. Bölüm izle Arka Sokaklar 117. Bölümü izle Arka Sokaklar 117. Yeni Bölümü Full Online izle seyret Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü izle 4 mayıs
Silahlı dershane baskını

Zeliha'ya aşık olan Sedat, babasının ona sunduğu hayat içinde serseri bir tavır sergilemektedir. Sedat, Zeliha’yı elde edemeyeceğini anlayınca elinde silahla dershaneyi basar. Bu sırada Berk’le konuşan Yeliz gerçekleri anlasa da gelen bir haber onu sarsar.
Üniversite öğrencisi gencin, bir infaza kurban gitmesi kafaları karıştırır.
Suat’ın hamileliği ve Ferda’nın desteği yine Hüsnü’nün başını belaya sokar.
Kadın kıyafetiyle ölü bulunan Aydın’ın cesedini teşhis etmesi için ailesi adlı tıpa getirilir. Cesedin bazı bölümleri kezzapla yakılmıştır. Fakat eşinin durumu hemen kabullenmesi şüpheleri üstüne çeker.
Ali, Ayla’nın yeğeni Menekşe’yi almak için otogara gider ve yine işleri karıştırır.

Son Bahar 33. Bölüm izle 4 Mayis

Son Bahar 33. Bölüm izle Son Bahar 33. Bölümü izle Son Bahar 33.Bölüm izle Son Bahar Dizisi Son Bölümü Full Online izle Seyret Son Bahar Yeni Bölüm izle

Son Bahar 33. Bölüm izle 4 Mayıs
Galip’te Sabiha’da birbirlerine karşı ne kadar büyük haksızlık ettiklerinin artık farkına varmışlardır. Kendileri ile bir iç hesaplaşmaya girmişler ve hatalarının farkına varmışlardır. Peki bu fark ediş onları bir araya getirmeye yetebilecek midir?
Sabiha hiç beklenmedik bir anda apar topar hastaneye kaldırılır. Bu hamileliğinin mi etkisidir? Yoksa başka bir hastalığın mı?
Nursel’in klinikteki yalnız günleri hala devam etmektedir. Birçok sıkıntıyı üst üste yaşayan Nursel, gördüğü herkese sığınmaya çalışmaktadır. Nursel2in bu sıcak tavrı özellikle Serdar2ın çok hoşuna gitmektedir.
Galip ile Sabiha’nın bebekleri erken doğumla dünyaya gözlerini açmıştır. Bebeğin durumu iyidir ama Sabiha için aynı şeyi söylemek mümkün değildir!Biranda ortaya çıkan bir kadın, herkesin hayatını yavaş yavaş etkilemeye başlayacaktır. Bu durum bazıları için iyi, bazıları içinse kötü olacaktır.

Gece Sesleri 25. Bölüm izle 4 Mayis

Gece Sesleri 25. Bölüm izle Gece Sesleri 25.Bölümü izle Gece Sesleri 25. Yeni Bölümü izle Gece Sesleri Dizisi Yeni Son Bölümünü Full Online izle Seyret



Gece Sesleri 25. Bölüm izle 4 Mayıs
Yağız kaçırıldığı adam tarafından serbest bırakılır.
Peşine düştüğü adamı silah zoruyla konuşturarak kendisini öldürmek isteyenin babaannesi Sultan Hanım olduğunu öğrenir.
Yağız bu sefer yapılanların altında kalmayacaktır.
Aslı’nın hamile olduğunu da öğrenen Yağız, Aslı’yı bebeği aldırtmaması için tehdit eder.
İyice köşeye sıkıştığını anlayan ve bir çıkış yolu bulamayan Aslı annesi Rengigül’e Yağız’la evlenme sebebini, tehditlerini anlatmak ve ondan yardım istemek zorunda kalır.
Aslı’nın anlattıkları karşısında fenalaşan Rengigül hastaneye kaldırılır.
Öte yandan Bozova’yla bütün bağını kesen Seyhan, İstanbul yolundadır.
Aslı son çare olarak Seyhan’dan yardım ister.
Yağız ise kendisine yapılanların ve geçmişin intikamını son kez almak için konağa gider.
Bütün hırsıyla konağı ateşe verir.
Aslı’yı da zorla yanına alarak izini belli etmeden Bozova’dan kaçmaya çalışır.
Ancak Seyhan ve polis peşindedir.

Elveda Rumeli 71. Bölüm izle 4 Mayis

Elveda Rumeli 71. Bölüm izle Elveda Rumeli 71.Bölüm izle Elveda Rumeli 71. Yeni Bölümü izle Elveda Rumeli 71. Bölümü izle Elveda Rumeli Dizisi Son Yeni Bölümü Full izle

Elveda Rumeli 71. Bölüm izle 4 Mayıs
Mustafa, Vahide’yi endişelendirmemek için Dimitri’nin bütün aileyi tehdit ettiğini ve tehlikede olduklarını saklamıştır. Ancak Dimitri’nin, birkaç gün içinde, intikam için Pürsıçana’a geleceğine ve sadece Mustafa’yı değil, Sütçü Ramiz’in bütün kızları ve hatta küçük torunu İskenderi de öldüreceğine dair yeni bir pusula alırlar. Artık durumu bütün aileye anlatmak zorundadırlar. Ramiz ve ailesi daha güvende olmaları için kasabada Dilaver ve Cabbar efendinin evlerinde kalırken, Mustafa ise Ahmet Ekrem ve Aleks ile beraber Dimitri’yi, Pürsıçan’a gelmeden yakalamaya çalışacaktır.

Bir Bulut Olsam 10. Bölüm izle 4 Mayis

Bir Bulut Olsam 10. Bölüm izle 4 Mayıs Bir Bulut Olsam 10. Bölümü izle Bir Bulut Olsam 10. Yeni Bölüm izle Bir Bulut Olsam Dizisi Yeni Bölümü Full Online izle Seyret

Bir Narin, üç erkek

Aniden bayılan Narin, kendine geldiğinde mahkemeye gitmek ister. Serdar her ne kadar buna engel olmaya çalışsa da, Narin’i ikna edemez ve Narin’in ifadesi sonucu Mustafa serbest bırakılır. Bu duruma çok sinirlenen Serdar, Narin’e sert çıkar ancak, Narin’in ailesini korumaya çalıştığını anlayamaz.
Mustafa, babasıyla Bahar arasındaki ilişkiyi Remzi sayesinde öğrenir ve Serdar’ı Güzelyurt’tan göndermesi için babasını dolaylı yoldan tehdit eder.
Asiye, Narin’in canını yakmakta kararlıdır. Ancak bu sefer Narin’de dişlerini göstermiştir. Asiye, Harun’un Narin’e olan ilgisini fark eder ve başka oyunlar oynamaya başlar.
Harun, Zeynep öğretmenle birlikte piknik organizasyonu yapar. Aslında bu pikniği Harun, Narin’le daha yakın olmak için düzenlemiştir. Onları uzaktan dürbünle izleyen Serdar, kendine bile söylemediği duygular ve kıskançlık içindedir. Piknik alanının mayınlı olduğunu ve alanın boşaltılmasını ileri sürerek onları uzaklaştırmak ister, fakat Narin buna gerek olmadığını söyler. Ve tam bu sırada bir mayın patlar.
Harun’un Narin’e diploma hediyesi vermesi, Mustafa ve Serdar arasındaki süregelen kavgaya Harun’u da dahil eder.

Yol Arkadasim 35.Bölüm izle

Yol Arkadaşım 35. Bölüm izle Yol Arkadaşım 35.Bölüm izle Yol Arkadaşım Yeni Bölümü izle Yol Arkadaşım 35. Bölüm 4 Mayıs Full Online izle seyret

Yol Arkadaşım 35. Bölümü izle 4 Mayıs
Soner'in evlilik haberi üzerine Rıza da Soner de hastanelik olmuştur. Soner ve Elif bir yandan ne yapacaklarına karar vermeye çalışırken bir yandan da aileyi ikna etmeye uğraşırlar. Rıza'nın öfkesi yüzünden sağlığı daha da kötüye gider. Suat Ayla'nın öfkeyle yazdığı mektubu almıştır. Ama Ayla, durumu eşitlemek için Suat’ı da kendisini eleştiren bir mektup yazmaya ikna eder. Mektuplaşmanın sonucunda her ikisi de eleştiriyi olgunlukla karşıladığını kanıtlamaya çalışır ama işler hiç de göründüğü gibi değildir. Rukiye'nin mektupları canlı yayında okuması işleri iyice karıştırır. Sonunda yine Rukiye'nin tavsiyesiyle Suat ve Ayla birlikte tatile çıkmaya karar verirler. Bu arada baharla birlikte Hıdrellez de gelmiştir. Herkesin gül ağacına asılmayı bekleyen çeşit çeşit dilekleri vardır.

Smack Down izle, Smack Down Resimleri Fox Tv WWE

Smack Down izle, Smack Down Resimleri Fox Tv WWE
Fox tv'de yayınlanmakta olan sunuculuğunu Bilgehan Demir'in yapıtğı ekranların en sert programı SmackDown Amerika'Da milyonları ekrana bağlayan bu heyecan fırtınası artık Fox TV ile Türkiye televizyonlarına da yeni bir soluk getirdi.

İşte SmackDown Resimleri;

http://img9.imageshack.us/img9/7908/kofikingstonvsbigshow.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/548/kofikingstonvsbigshow2.jpg

Selim Gülgören Şarkilari Dinle Selim Gülgören Dinle

Selim Gülgören Şarkilari Dinle Selim Gülgören DinleSelim Gülgören Şarkilari Dinle


Real Madrid 2-6 Barcelona Maçi Golleri izle

Real Madrid 2-6 Barcelona Maçı Özetini izle Real Madrit Barselona maçı golleri izle

Aşağıdakı Justin Tv playerinde Real Madrid Barcelona maçının geniş özeti golleri yer almaktadır.. Henry ve Messi'nin iki gol attığı bu maçta Barcelona attıgı farkla değil futbolla resmen Madrid'le alay geçtiler.. Bu maçı çok merak ediyorsanız Buraya Tıklayıp bedavaya üye olunuz daha sonra yayın aktif hale gelecektir ve maçın özetini izleyebilirsiniz..
iyi seyirler..




R.Madrid 2-6 Barcelona

El Clasico başladı! İspanya La Liga'da kıyamet kopuyor! Lig lideri Barcelona, bu gece ezeli rakibi ve amansız takipçisi Real Madrid'e konuk oluyor. Evet bir tarafta 'Kral'ın takımı Real, diğer tarafta 'Katalan' halkının temsilcisi Barcelona. Santiago Bernabeu Stadı yıklıyor.

14. dakikada Higuain'in golüyle Real Madrid 1-0 önde... 17'de Henry durumu eşitledi. 20'de Puyol attı 2-1 oldu. 36'da Lionel Messi durumu 3-1 yaptı. İlk yarı sona erdi. 55'de Ramos ile durum 3-2 oldu. 57'de Henry 4-2 yaptı. 75'de Barcelona durumu Messi ile 5-2'ye getirdi. 85'de Pique durumu 6-2 yaptı.

Real Madrid: Juegan Casillas; Heinze, Metzelder, Cannavaro, Ramos; Gago, Lass, Marcelo, Robben; Raúl, Higuaín

Barcelona: Valdés; Abidal, Piqué, Puyol, Alves; Touré, Xavi, Iniesta; Messi, Henry Eto'o

Arka Siradakiler 71. Bölüm Fragmani izle 10 Mayis

Arka Sıradakıler her hafta yeni bölümleriyle izleyenleri merak içinde bırakmaya devam ediyor..
Bakalım 10 Mayıs Pazar akşamı oynayacak olan Arka Sıradakıler 71. Bölümde neler bizi bekliyor..


Arka Sıradakıler 71. Bölüm Fragmanı yayınlandıgında sitemizden online izleyebilirsiniz.. Arka Sıradakıler 71. Bölümü Sesli tanıtım Fragmanı izle

1 Mayıs 2009 Cuma

Baba Ocaği 45. Bölüm Fragmani izle 9 Mayis

Baba Ocağı 45. Bölüm Fragmanı Baba Ocağı 45. Bölüm Fragmanı izle Baba Ocağı 45.Bölüm izle Baba Ocağı 9 Mayıs Yeni Son Bölümü Full Online izle


Baba Ocağı 2 Mayıs cumartesi akşamı 44. bölümü oynayacaktır.. Baba Ocağı 44. Bölümü sitemizden online full izleyebilirsiniz.. Ayrıca Baba Ocağı 45. Bölüm Fragmanı televizyonda yayınlanır yayınlanmaz hemen bu konuda izleyebileceksiniz..

Chelsea Fulham Maçi Canli izle

Hafta içinde Barcelona ile golsuz berabere kalan Chelsea takımı Fulham karşısında sahasında bakalım ne yapacak.. Chelsea şüphesiz maçın favorisi ancak iddaa'da neden 1.35 oran vermiş daha anlamış değilim.. Neyse vardır bi bildikleri :) Chelsea Fulham maçını sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz..

Gaziantepspor Sivasspor Maçi izle

Gaziantepspor Sivasspor Maçı Canlı izle,Gaziantepspor Sivasspor Maçı izle,Gaziantepspor-Sivasspor canlı bedava lig tv izle bedava maç izle


Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..


Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..
iyi seyirler..

Geçen hafta kendi seyircisi önünde Trabzonspor'u deviren lider Sivasspor bu hafta Antep deplasmanından 3 puan çıkarmasını başaracakmı hep birlikte göreceğiz..
Gaziantepspor-Sivasspor maçı canlı izlemek için Bedava Lig tv izle konusuna girmeniz yeterlidir.. unutmayın buradan bütün lig maçlarını canlı olarak bedava izleyebilirsiniz..

Kavak Yelleri 82. Bölüm Fragmani izle 9 Mayis

Kavak Yelleri 82. Bölüm izle Kavak Yelleri 82.Bölümü izle Kavak Yelleri 82. Bölüm Fragmanı izle Kavak Yelleri 82. Bölüm Fragmanı izle 9 Mayıs Kayak Yelleri 82. Bölüm Fragmanı


Ekranların sevilen dizilerinden olan Kavak Yelleri dizisi 9 Mayıs Cumartesi oyanayacak bölümün fragman (tanıtım) videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum..

Beşiktaş Fenerbahçe Maçi izle 3 Mayis Bjk Fener Derbi Maçi canli izle

Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle bedava canlı lig tv online donmadan izle justin tv maç izle fener beşiktaş derbi maçını izle 3 mayıs pazar derbi maçı izle

Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir. Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..

3 Mayis Çok Güzel Hareketler Bunlar izle

Çok Güzel Hareketler Bunlar son bölümü izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni bölüm videoları izle, 3 mayıs BKM Çok güzel hareketler bunlar videosu izle skeçler izle

KanalD'de oynayan pazar günlerin vazgeçilmezleri arasında olan BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni son bölümü 3 Mayıs 28. Bölümünü sitemizde full online izleyebilirsiniz...
Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni bölüm videoları skeçleri izleyin eminim gülmekten öleceksiniz.. Benim bu programdan haberim yoktu tesadüfen bi gün denk geldi ve şu anda bağımlılık yaptı diyebilirim her hafta izliyorum artık çok güzel geçecek gibi BKM'nin son bölümü..

Arka Siradakiler 70. Bölüm izle 3 Mayis

Arka Siradakiler 70.Bölüm Arka Siradakiler 70. Bölüm izle Arka Siradakiler 70. Bölümü izle Arka Siradakiler 70. Yeni Bölümünü Full Online izle Arka Sıradakıler 3 Mayıs Son Bölümü izle


Dizi Yayınlandıktan sonra sitemizden izleyebilirsiniz!
Bizim Farkımız Kalitemizdir!!

Bir Şarkisin Sen 3. Bölüm izle 2 Mayis

Bir Şarkısın Sen Yarışması Yeni Bölüm izle Bir Şarkısın Sen Yarışması izle Bir Şarkısın Sen Yarışması 3. Bölümü Bir Şarkısın Sen Yarışması izle video Bir Şarkısın Sen Yarışması yarışmacıları


ATV'de herhafta sonu cumartesi akşamları yer alan sevilen şarkı yarışması bir şarkısın sen yarışma programının 2 Mayıs Cumartesi günü yayınlandıktan hemen sonra dizicafesi sitesinden online izleyebileceksiniz.. Bir Şarkısın Sen 3. bölümünü merakla bekliyoruz.

Serdar Ortaç Aramizdaki Dinle Yeni 2009

Serdar Ortaç Aramızdaki 2009 Yeni Tek Şarkı Dinle indir Şarkı Sözü Sözleri

30 Nisan 2009 Perşembe

Trabzonspor Kayserispor Maçi Canli izle

Trabzonspor Kayserispor Maçı izle,Trabzonspor Kayserispor Maçını Canlı izle,Trabzonspor Kayserispor Maçı Canlı izle, Trabzon Kayseri Maçı Canlı Bedava Lig tv izle 2 Mayıs

Geçen hafta Sivas'ta varlık gösteremeyen Trabzonspor bu hafta kendi sahasında Kayserispor ile karşılaşıyor.. Kayserispor geçen hafta kendi sahasında Konyaspor ile berabere kalarak taraftarını üzmüştü aynı şekilde Trabzonspor umutlu gittiği Sivasspor maçından eli boş olarak döndüğünde taraftarı adeta yıkıldı! Bakalım bu hafta Trabzonspor Kayserispor Maçını canlı izleyelim beraber maçın sonunda gülen taraf hangi takım olacak görelim.. Trabzon Kayseri maçı canlı izlemek için daha önce açmış oldugum lig tv izle konusundan izleyebilirsiniz.. Unutmayın bu verdiğim konuda bütün süper lig maçlarını canlı olarak bedava lig tv izleyebilirsiniz..

Hamburg Hertha Berlin Maçi Canli izle

Çok yakından bildiğiniz Hamburg sahasında Hertha Berlin ile karşılacak.
İddaa oranlarına baktıgımızda ev sahibi olan Hamburg maçın favorisi olarak gösteriliyor..
Hamburg Hertha berlin maçını canlı olarak buradan izleyebilirsiniz..

Villereal Sevilla Maçi izle

İspanya liginde oynanacak bir diğer karşılaşma ise Villereal ile Sevilla arasındadır.
Villereal kendi evinde 3. sırada bulunan Sevilla'yı konuk edecek..
Büyük ihtimalle Villereal Sevilla maçını canlı olarak buradan izleyebileceksiniz..

İnter Lazio Maçi Canli izle

İtalya Seria A haftanın maçlarından biri olan Inter kendi sahasında Lazio ile karşılacak.
Inter maçın favorisi olarak gösteriliyor bakalım 2 mayıs cumartesi saat 21.30'da başlayacak olan maçı kim kazanacak.. Inter Lazio maçını canlı olarak izleyebileceksiniz..

Real Madrid Barcelona Maçi Canli izle

Real Madrid Barcelona Maçı Canlı izle Real Madrid Barcelona Maçını izle R.Madrid Barca Maçı izle 2 Mayıs Real Madrid Barselona Maçı özetini izle



Aşağıdakı Justin Tv playerinde Real Madrid Barcelona maçının geniş özeti golleri yer almaktadır.. Henry ve Messi'nin iki gol attığı bu maçta Barcelona attıgı farkla değil futbolla resmen Madrid'le alay geçtiler.. Bu maçı çok merak ediyorsanız Buraya Tıklayıp bedavaya üye olunuz daha sonra yayın aktif hale gelecektir ve maçın özetini izleyebilirsiniz..
iyi seyirler..








2 Mayıs Cumartesi akşamı İspanya'nın iki devi karşılaşıyor.
Real Madrid kendi sahasında şampiyonlar liginden yorgun gelen Barcelona ile karşılasacak..
Bakalım yıldızların savaşında gülen taraf kim olacak..
Real Madrid Barca maçını sitemizden canlı olarak izleyebileceksiniz.. izlemek için lig tv izle başlıklı konumuzdan takip edebilirsiniz..

Kavak Yelleri 81. Bölüm izle 2 Mayis

Kavak Yelleri 81. Bölüm izle 2 Mayıs Kavak Yelleri 81. Bölümü izle,Kavak Yelleri 81. Yeni Bölümünü Full Online izle Kavak Yelleri Dizisi Yeni Bölüm izle

Mine kaza geçiriyor

Doğumu başlayan Şükran’ın hastaneye yetişme şansı yoktur. Tek umut, Aslı’nın telefondaki Ayşe’nin yardımıyla doğumu yaptırmasıdır. Mine’nin işe geç kalması başta Deniz olmak üzere herkesi telaşlandırır. Mine’nin geçirdiği kazanın öğrenilmesi sette şok etkisi yaratır. Şükran, yardımlarından dolayı müteşekkir olduğu Aslı’ya, onu çok duygulandıran bir sürpriz yapar. Efe, Aslı’ya söylediklerinden dolayı hatalı olduğunu anlar ve Aslı’yla konuşmak ister. Aslı’nın Efe’ye karşı cevabı çok nettir. Efe’nin iş yerinde çıkardığı kavga, Salih’in de işinden kovulmasına neden olur. Salih ve Metin’le tartışan Efe artık onlarla aynı evde kalmak istemez. Efe’nin Uğur’la birlikte geçirdiği gün, Uğur hakkındaki düşüncelerinin değişmesine neden olur. Kardeşi ve yeğenlerinin yüksek hastane masrafları, Efe’nin yapmayı önceden aklına bile getiremeyeceği bir işe girmesine neden olur. Başına gelen kaza Mine’nin reklamda oynamasına engel olur. Mine kendisinin yerinde kimin oynayacağını bulur. Başlangıçta iyi gibi gelen bu fikir, ilerleyen günlerde canının iyice sıkılmasına sebep olacaktır. Su yaşadıklarından sonra Mine’nin moralini biraz olsun düzeltebilmek için onu dışarı, eğlenmeye çıkarır. Ama gece bekledikleri gibi bitmeyecektir. Bu sırada geçirdiği zorlu gün Efe’nin psikolojisini allak bullak etmiştir. Efe’ye gelen sürpriz misafir kafasının iyice karışmasına neden olur.

Melekler Korusun 18. Bölüm izle 2 Mayis

Melekler Korusun 18. Bölüm izle Melekler Korusun 18. Bölümü izle Melekler Korusun 18. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Melekler Korusun Dizisi Yeni Bölümü izle 2 Mayıs


Melekler Korusun 18. Bölüm izle 2 Mayıs
İpek Barış’a ilgi duyduğunu fark edip duygularından emin olduğunda, Barış’ın Bahar ile birlikteliğini öğrenir.

Ve onu deliler gibi kıskanır! Ancak diyebileceği, yapabileceği hiçbir şey yoktur.

Canı yansa da bunun üstesinden gelmenin yollarını arar!

Esin Eylül arkadaşlığı sorunsuz devam eder; ancak bu arkadaşlık Eylül’ün hedefine giden yolda engelleri ortadan kaldırmak içindir!

Eylül, Esin’e Erkan hakkında ipuçları verir!

Ancak bu ipuçları ikilinin ilişkisini sarsmaya yöneliktir!

Bir de Esin’in abisinin İstanbul’a gelişi işleri iyice karıştırır!

Melek hem Salih hem de Burhan tarafından kıskaca alınmıştır!

Melek’in her bir adımını yakından takip eden ikili akşam yemeğinde Melek’lerde bir araya gelecektir!

Yemekte duyguları kabarıp aşkını dile getiren kim olacaktır? Salih mi? Burhan mı?

Şener’in Barışla yapacakları t-shirt işine Özgür’ün bir manevrasıyla Deniz de dâhil olur! Deniz’in bu işe girmesi Barış ve İpek ikilisi için yeni bir sayfa açılmasına sebep olacaktır!

Aşk bir delilikse… Yapılabilecek tek şey deliliktir!

Baba Ocaği 44. Bölüm izle 2 Mayis

Baba Ocağı 44. Bölüm izle Baba Ocağı 44. Bölümü izle Baba Ocağı 44. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Baba Ocağı 2 Mayıs Yeni Bölümü izle


Baba Ocağı 44. Bölüm izle 2 Mayıs
Köyde musiki kursu açan Yusuf, Sabri ve Tahir’in yağ oyununa gelmeye başlar. Halil’in kurs binasında Kızılaycılar deprem kursu verir. Gülsüm ve Dürdane kızlarla beraber yeni dükkânlarını görmeye gider. Köye gelen bir İtalyan turist herkesin neşe kaynağı olur. Ancak bu esrarengiz adamın geliş nedeni bambaşkadır. Feraye, Özge ve Seda için söz sepeti hazırlar. Cemile ve Gülsüm’se bu sözü bozmak için plan yapar. Güven gemileri yakar ve İsmet’i kaçırır. Bütün köyün katıldığı deprem tatbikatında esrarengiz turistin asıl kimliği ortaya çıkar.

Akasya Duragi 35. Bölüm izle 2 Mayis

Akasya Duragı 35. Bölüm izle,Akasya Duragı 35. Bölümü izle,Akasya Duragı 35. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret,Akasya Duragı 2 Mayıs Yeni Bölümü izle

Tuğçe ile Murat evleniyor

Murat ve Tuğçe, Uludağ’daki defile çekimi yüzünden küstürler. Fakat Melahat büyük bir kaza geçirip de hastaneye kaldırılınca Murat, Tuğçe’nin yardımına koşar. Melahat iyileşince Tuğçe ile Murat’ın bir sürprizi olduğunu öğrenir. İki genç evlenmeye karar vermişlerdir.
Obayana’nın büyücü olan halası Jumoke, Türkiye’ye gelir. Bunu öğrenen Safiye diğer şoför eşlerini de alarak Jumoke’nin kapısını çalar. Safiye, Osman’ın kızı Dilek’i Obayana’ya vermesi için büyü yaptırır. Fakat Osmanın bu büyüden haberi olunca olaylar hiç de Safiye’nin istediği yönde gelişmez.
Sinan, taksisine binen bir at yarışı jokeyinden bir tüyo alır. Nagehan adındaki bir at yarışı kazanacaktır. Sinan iyi bir ödül kazanabilmek için misli oynamaya karar verir. Ve para aramaya başlar. Fakat bu at yüzünden başına gelmeyen kalmaz.
Seyit’in karısı Zeyno tüp bebek için doktora gider ve test yaptırır. Fakat test sonuçlarına göre Zeyno’nun ağır bir hastalığı olduğu ve hastalığın çok ilerlemiş olduğu ortaya çıkar. Öleceğini düşünen Zeyno, Seyit’in kendisinden sonra perişan olmaması için onu evlendirmeye karar verir ve köyden teyzesinin kızı Hoşendam’ı çağırır.

Beyaz Show izle 1 Mayis Beyaz Show Hande Yener, Aysun Kayaci izle

1 Mayıs Cuma gecesi Beyaz Show'un konukları Hande Yener, Aysun Kayaca ve Özgün'dür
1 Mayıs Cuma Gecesi Beyaz Show televizyonda yayınlandıktan hemen sonra sitemizden online izleyebilirsiniz..

29 Nisan 2009 Çarşamba

Aşk-i Memnu 32. Bölüm Fragmani izle 7 Mayis

Aşk-ı Memnu 32. Bölüm Fragmanı televizyonda verildikten sonra buradan online izleyebileceksiniz.. Aşk-ı Memnu 7 Mayıs Perşembe günü Fragmanı izle, Aşkı Memnu 32. Bölümü Fragmanı izle Full online izle Aşkı Memnu Dizisi YEni Bölüm Full izle seyret..

Aşk Yakar 19. Bölüm izle 1 Mayis

Aşk Yakar 19. Bölüm izle 1 Mayıs Aşk Yakar 19. Bölümü izle,Aşk Yakar 19. Bölüm izle,Aşk Yakar Yeni Bölümü Full Online izle Seyret

Nazlı ve Mustafa'nın aşkı, her şeyi düzeltebilir mi?

Mustafa'nın, önüne serilen servete rağmen Kerim'in teklifini reddetmesi Payidar'ı sevindirir. Nazlı ailesinin yanına dönmüştür ve mutlulukları eskisi günleri aratmaz. Duran, Nazlı'ya olan karşılıksız aşkı yüzünden kendiyle hesaplaşır ve Nazlı'dan uzak durmak için elinden geleni yapar. Sonunda yenik düşeceğini bile bile. Yeni hayatına çok çabuk alışan Sündüz'ün bu zengin dünyayla olan bağlarını koparması, eski hayatına geri dönmesi, sahip olduklarından bir anda vazgeçmesi Mustafa'nın düşündüğü kadar kolay olmayacak, Sündüz olan biten her şey için Nazlı'yı suçlayacaktır. Atakan'ın yanlış yola sapmış hayatı, Meryem'e olan sevgisini perçinlemektedir. Çünkü Meryem'in aşkı onun bu hayatta sahip olduğu en gerçek ve saf şeydir. Mustafa ailesini toparlamak için uğraşmaktadır. Kaan'ın ortaya çıkmasıyla psikolojik destek almaya başlayan Belda, Mustafa'yı bir türlü unutamaz. Gece gündüz çalışarak para biriktiren Nazlı babasına çok sevineceği bir sürpriz hazırlar. Duran en sonunda ağzındaki baklayı çıkarır ve Nazlı'ya olan aşkını itiraf eder. Belda'yı ziyarete giden Kaan kendi sonunu hazırlar ama, bu sonda başka birinin daha canı yanacaktır.

Asi 64. Bölüm izle 1 Mayis, Asi 65. Bölüm Fragmani izle

Asi 64. Bölüm izle,Asi 64. Bölümü izle,Asi 65. Bölüm Fragmanı izle,Asi 1 Mayıs Cuma Yeni Bölümü izle,Asi 8 Mayıs 65. Bölüm Fragmanı online full izle seyret..

Demir’in hastalığı ne?

Demir, kızı ve Asi ile birlikte hayatının en mutlu anlarını yaşamaktadır. İlk kez bir aile olmanın mutluluğuyla denize açılırlar. Asya, Demir'i babası olarak kabul etmeye hazırdır. Demir'in etrafında dolaşan güzel doktor İnci, Asi'nin dikkatinden kaçmaz. Kıskançlık aşka dair midir? Asi'nin Demir'e karşı duyguları değişmeye başlar. Süheyla, doktorla Demir'i yakıştırmıştır. Doktor - hasta ilişkisini Asi'ye başka türlü aktarmaktan çekinmeyecektir. Doktor İnci ise Demir'in hastalığıyla yakından ilgilenmektedir. Demir, kızına babası olduğunu söylemeye hazırlanmaktadır. Hastalığın ne olduğu anlaşılır.
Diğer yandan Kerim, Zafer'i hapse düşürecek planını hayata geçirir. Zafer tuzağa düşürüldüğünü şimdilik bilmemektedir. Defne her şeyi göze alıp görücülerin gelmesine izin verir.

Petek Dinçöz Ne Yapayim Şimdi Ben Dinle 2009 Yeni Albüm indir

Petek Dinçöz Ne Yapayim Şimdi Ben DinleNe Yapayım Şimdi Ben,Petek Dinçöz,petek dinçöz ne yapayım şimdi ben,Petek Dinçöz Ne Yapayım Şimdi Ben Dinle,Petek Dinçözhttp://i39.tinypic.com/2ln9v1u.jpg




Petek Dinçöz Ne Yapayım Şimdi albümü ile yakında müzik marketlerde yerini alacak.İşte albümün çıkış parçası olcak ne yapayım ben şimdinin

şarkı sözleri ;

Geldiler tahtaları sıyrık sewgilime yine
Tası tarağı toplayıp gitti kimbilir bu defa niye
Az buçuk yüz göz epeyce enseye tokat
Farkında değil hazırlanıyor aşk basıp gitmeye
Ne yapayım şimdi ben hangi kapıyı çalayım
E şuda bari birisi gider birisi gelir katlanayım
Bilgi çağındayız bilinmeyen neler bulundu
Erişim bilişim iletişim wesayire aldı yürüdü
Koyunları klonladılar sıra insana geldi
Ama ademle Hawwa aynı elma desen zaten çürüdü
Ne yapayım şimdi ben nesini değiştireyim
Bi savaşta bi aşkda mübah şimdi nesini değştireyim…

Demet Akalin Toz Pembe Yeni Albümü Dinle indir

demet akalın 2009,Demet Akalın 2009 Toz pembe Albümü,demet akalın son albümü,Demet Akalın son albümü Toz pembe Albümü dinle indir

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:duQAl0fl8j3CqM:http://www.unlulerkervani.com/data/media/114/1588364f94ab9rd8.jpg

Demet Akalın’ın 2009 yazına yeni albümün iel giriyor. Albüm Toz Pembe ismi ile müzik marketlerde yerini alcak.Toz pembe parçası albümün en iddialı ve çıkış parçası olarak göze çarpıyor.Albüm ile ilgili detaylı bilgiler bu başlık altında ilerleyen günlerde yer alacak…

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölümü izle 30 Nisan

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölümünü buradan full online izleyebilirsiniz..
Kurtlar Vadisi Pusu 30 Nisan yeni bölümü olan 57. bölümü sitemizden izleyebilirsiniz..
Kurtlar Vadisi Pusu 57. bölümü televizyonda yayınlandıktan sonra yaklaşık 30dk içerisinde bu konudan izleyebilirsin.

Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölüm Fragmani izle

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölüm izlendikten hemen sonra yeni bölümü bittiğinde eğer Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölüm Fragmanı yayınlanacak olursa televizyonda unutmayınkı buradanda izleyebilirsiniz.. Kurtlar Vadisi Pusu 7 Mayıs Perşembe 58. Bölüm Fragmanı izle


7 Mayıs Perşembe Akşamı Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölümü yayınlandıktan hemen sonra buradan full izleyebileceksiniz..
Biz DİZİCAFESİ'yiz diğerlerinden farkımız KALİTEMİZDİR!

Adanali 24. Bölüm izle

Adanalı dizisi 1 Mayıs cuma akşamı geçen haftakı bölümü tekrar oynayacaktır!
Adanalı dizisi 24. bölümü 1 mayıs cuma günü yayınlanmayacaktır..
Adanalı yeni bölümü 24. bölümü televizyonda yayınlandıktan hemen sonra sitemizden izleyebilirsiniz. Büyük ihtimalle Adanalı 24. Bölümü 8 Mayıs Cuma akşamı izleyebileceksiniz..

Hacettepe Galatasaray Maçi Canli izle Hacettepe Gs Maçini izle

Hacettepe Galatasaray Maçını izle,Hacettepe Galatasaray Maçı Canlı izle,Hacettepe Galatasaray Bedava Lig tv izle,Canlı lig tv izle,Galatasaray maçını radyospor dinle 1 Mayıs Cuma
Maçı Canlı İzlemek İçin Tıklayınız..

Bütün Maçların Gollerini izle! Bedava Servistir Kaçırmayın!!


Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..



Şampiyonluk yolunda çok kayıp veren Galatasaray ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Hacettepe ile karşılaşıyor..
Lige fırtına gibi başlayan Galatasaray maç başına en çok gol atan takım unvanını kapmıştı ancak ne olduysa büyük kaptan Bülent Korkmaz Galatasaray'ın başına getirildikten sonra Galatasaray fazla gol atamaz oldu çok puan kaybeder oldu!
Hacettepe Galatasaray Maçını 1 Mayıs cuma akşamı 30. haftanın açılış maçını sitemizde daha önce açılmış olan lig tv izle başlıklı konumuzdan canlı olarak izleyebilirsiniz..

Adanali 24. Bölüm izle 1 Mayis

Adanalı 24. Bölüm izle 1 Mayıs Cuma - Adanalı 24. Bölümü izle

Adanalı dizisi 24. Bölümü televizyonda yayınlandıktan sonra dizinin yeni bölümünü dizicafesi sitemizden full online izle seyret.. Adanalı dizisi 24. Yeni bölümünü izle Adanalı dizisi 24. bölüm fragmanını sizlere sunmak istiyorum daha sonra full olarak buradan izleyebilirsiniz...

Selim Gülgören Kahirli Gözler Dinle indir

Selim Gülgören Kahirli Gözler DinleSelim Gülgören Kahirli Gözler Dinle! Selim Gülgören Kahirli Gözler Şarkı Sözleri Dinle

Demet Akalin Tozpembe Dinle 2009 Yeni Albüm indir

Demet Akalin Tozpembe Dinle 2009 Yeni Albüm indirdemet akalın, Demet Akalın - Toz pembe, Demet Akalın - Toz pembe vdieo klip, demet akalın tozpembe dinle

28 Nisan 2009 Salı

Binbir Gece 89. Bölüm Fragmani izle 5 Mayis

Binbir Gece 89. Bölüm Fragmanı izle 5 Mayıs,Binbir Gece 89. Bölümü izle,Binbir Gece 89. Bölüm izle,Binbir Gece 89. Bölüm Fragmanı izle

Beşiktaş Fenerbahçe Maçini Canli izle 3 Mayis

Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı bedava lig tv izle 3 Mayis pazar beşiktaş fenerbahçe derbi maçını izle canlı lig tv izle beşiktaş fener derbi maçı canlı yayın izle lig tv izle justin tv izle

Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..


Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..
iyi seyirler..



Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Canlı izle 3 Mayıs pazar günü Beşiktaş Fenerbahçe derbisini daha önce açmış oldugum konulardan canlı izleyebileceğinizi bahsetmiştiştim tekrar hatırlatmak istedim..
Daha önce açtığım konulara gitmek için buraları ziyaret ediniz.. Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle ve lig tv izle başlıklı konulardan bedava olarak canlı yayın lig tv izleyebileceksiniz.. Unutmayın yayınlar maç saatine doğru aktifleşmektedir..

Musa Gülşah Çek Git Bebeğim Dinle Video Klip izle

Musa Gülşah Çek Git Bebeğim Dinle Video Klip izle,beyaz show cek git bebeğim dinle, çek git bebegim dinle, gülsah musa cek git bebeğim dinle

Sagopa Kajmer Ateşten Gömlek Dinle

Sagopa Kajmer Ateşten Gömlek,Sagopa Şarkıları Dinle,Sago Dinle,Ateşten Gömlek Video Klip izle indir,Sagopa Kajmer Yeni Albümü Dinle,Rap Şarkı Dinle

Aşk-i Memnu 31. Bölüm izle 30 Nisan

Aşk-ı Memnu 31. Bölüm izle 30 Nisan,Aşk-ı Memnu 31. Bölüm izle,Aşk-ı Memnu 31. Bölümü izle,Aşk-ı Memnu Dizisi Yeni Bölümü Full Online Seyret,Aşk-ı Memnu 31. Yeni Bölümünü izle


Bihter ve Behlül köşeye sıkışıyor

Kocasını hiç beklemediği bir şekilde Deniz Hanım’ın yanında bulan Bihter, itiraf edemese de Deniz Hanım’ı büyük bir tehlike olarak görmektedir. Bu sebeple Adnan’ı şaşırtacak bir açıklama yapar. Bülent’in ayağının bahanesiyle, Matmazel, Bülent ve Arsen Hanım bir süreliğine çiftliğe giderler. Nihal de babasıyla yalnız kalmak için bir bahane yaratınca, Bihter ve Behlül köşkte yalnız kalırlar. Kendilerini unutarak attıkları her adımdan sonra durup pişmanlık yaşayan tutkulu aşıklar, tehlikenin büyüdüğünü de giderek fark ederler. Bu durumda her zaman olduğu gibi “Behlül kaçar”. Nişanlısıyla birlikte çiftlikte dinlenmeye karar verir. Bu durum Bihter’i daha da öfkelendirmektedir.
Hilmi Bey, Adnan’ın kendisine oynadığı oyundan habersiz, ihaleyi kazanmak için tüm imkânlarını zorlamaktadır. Ancak oyunun düğümleri beklenmedik bir şekilde çözülmeye başlar. İhalenin sonucu, Ziyagiller ve Önallar arasındaki güç savaşında bir dönüm noktası olur. Ailece yenen akşam yemeğinde, Peyker’in gündeme oturacak bir sürprizi vardır. Herkesi şaşırtan bu haber, en çok Adnan Bey’i heyecanlandırır. Aynı dakikalarda bahçede devam eden Hıdırellez coşkusuna Nihal de katılır. Nihal’in gizlediği niyet kâğıdı, gecenin sonunda büyük bir olaya neden olur. Şüphelerinin izinden giden Matmazel yasak hikâyenin eksik parçalarını birleştirmeye başlar. Köşeye sıkışan Bihter ve Behlül, tehdidi ortadan kaldırmak için bir plan yapar.

Annem 61. Bölüm izle 30 Nisan

Annem 61. Bölüm izle 30 Nisan,Annem 61. Bölümü izle,Annem 61. Bölüm izle,Annem 61. Yeni Bölümünü izle,Annem Dizisi Yeni Bölümünü Full Online Seyret
Musa ile Zeynep’in bebek sevinci

Musa ile Zeynep’in uzun zamandır bekledikleri bebekleri artık doğmak üzeredir. Zeynep’in ani gelişen doğum sancısı herkesi büyük bir paniğe sürükler.
Gonca, Başar ile geçirdikleri zor dönemi sanki arkadaşları ile, özellikle de Eymen’le unutmaya çalışır gibidir. Her şey eskisi gibidir. Sanki Eymen hiç gitmemiş, Gonca evlenmemiş gibidir. Her şey, bıraktıkları yerden devam etmektedir. Bu durum da, özellikle Gonca’ya inanılmaz bir huzur vermektedir.
Masal’ın da aralarına katılmasının ardından iyice genişleyen aileleri, şimdi daha fazla büyüyecektir. Bu bebek, Musa ile Zeynep’in uzun zamandır süren rekabetlerinin de zaferi olacaktır.

Tek Türkiye 67. Bölüm izle 30 Nisan

Tek Türkiye 67. Bölüm izle 30 Nisan,Tek Türkiye 67. Bölümü izle,Tek Türkiye 67. Bölüm izle,Tek Türkiye Son Bölümünü Online izle Seyret,Tek Türkiye Yeni Bölümü izle
Tek Türkiye 67. Bölüm izle 30 Nisan
Tarık, Çetin’den aldığı kasetleri izlerken büyük gerçeklerle karşılaşır. Zelal, bu habere çok sevinir ama sevinci fazla uzun sürmez. Çetin, Tarık kasetleri ona geri versin diye bütün köyü ateşe vereceğini söyler ve köyü basar. Şivan ise biran önce hapishaneden kaçmak ve oğlu Bekir’i kurtarmak için elinden geleni yapar. Fakat sonunda örgüt Bekir’i yakalar. Şivan’ın suçsuzluğu ortadadır ama şimdi de Bekir ölüm cezasına çarptırılmıştır. Şivan, oğlunu kurtarabilecek mi? Tarık’ın öğrendiği büyük gerçek ne?

Parmakliklar Ardinda 57. Bölüm izle 30 Nisan

Parmaklıklar Ardında 57. Bölümü izle,Parmaklıklar Ardında 57. Bölümünü izle,Parmaklıklar Ardında 57. Bölüm izle,Parmaklıklar Ardında Dizisi Full Online Seyret izle 30 Nisan


Parmaklıklar Ardında 57. Bölüm izle 30 Nisan
Aysel, Hilal ile Ahmet’i gördüğünü oğluna belli etmez ancak sorduğu sorular Ahmet’i bunaltır ve Ahmet sofrayı terkeder. Bu olayla geçmişine dönen Aysel, kahya ile dertleşir. Önce babası, sonra kocası ve şimdi de oğlu ona had bildirmektedir. Aysel kendi hayatını neden hiç yaşayamamıştır?

Yakup cezaevinde aşçı olarak işe başlayışını Cengiz’le birlikte kutlar ve onun için kaygılanır. Hilal de Cengiz’in durumundan endişe duymaktadır ve bu konuda Ahmet’i uyarır ancak Ahmet katı tutumunu değiştirmez.

Ziynet bir yandan Yasemin’le, diğer yandan Kutsiye ile iktidar mücadelesine devam eder. Özge ise güvercin trafiğinde ihanete uğrar. Beray’ın Bekir’le nikâhlanması Cengiz’le aşkının sonu mu olacaktır?

Yeşim Erçetin Cicim Aylari Dinle indir

Yeşim Erçetin yeni albümü şarkılarından olan Cicim Ayları şarkısını sitemizde dinleyebilirsiniz ve indirebilirsiniz.. 2009 Yılına damgasını vurmak isteyen Yeşim Erçetin yeni albümüyle çok konuşulacağa benziyor.. Bakalım ünlü şarkıcı yeni albümü hit albümler arasında bulacakmı..

Yeşim Erçetin Pişman Albümü Dinle Yeni 2009 indir

Yeşim erçetin 2009a damga vuracak bir albümle karşımıza çıkıyor. Yeşim Erçetin 2009 yeni albümünü daha sonra sitemizden online dinleyebilirsiniz..

Albüm içeriği

1-Utanmıyormusun
2-Pişman
3-Aslan Gibi
4-Ümitsiz Vakka
5-Mutluluklar Dilerim
6-Cadı Kazanı
7-Cicim Ayları
8-Üç Gün
9-Allah Affetsin
10-Banane
11-Susma
12-Şifa Niyetine
13-Azılı Belalım

Etiketler : Yeşim Erçetin,Yeşim Erçetin 2009,Yeşim Erçetin 2009 albüm,Yeşim Erçetin 2009 albümü,Yeşim Erçetin 2009 dinle,Yeşim Erçetin 2009 Pişman albümü,Yeşim Erçetin Pişman albümü,Yeşim Erçetin Pişman albümü 2009

Küçük Kadinlar 45. Bölüm Fragmani izle 5 Mayis

Küçük Kadınlar dizisi 45. Bölüm Fragmanı Televizyonda yayınlandıktan hemen sonra sitemizde online izleyebilirsiniz..
Küçük Kadınlar 5 Mayıs salı 45. Bölüm Fragmanı izle Küçük Kadınlar 45. bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz..

Beşiktaş Fenerbahçe Maçini Canli izle Beşiktaş Fener Derbi Maçi izle

Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle Beşiktaş Fenerbahçe Derbi Maçını Canlı izle 3 Mayıs Pazar Beşiktaş Fenerbahçe Maçı izle 03.04.2009 Bjk fb canlı lig tv izle
Maçı Canlı İzlemek İçin Tıklayınız..

Bütün Maçların Gollerini izle! Bedava Servistir Kaçırmayın!!


Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..


Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..
iyi seyirler..



Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş kendi sahasında şampiyonluga havlu atan Fenerbahçe ile karşılarşıyor..
Beşiktaş Fenerbahçe Derbi Maçı 3 Mayıs Pazar günü Saat 20.00'da başlayacaktır..
Beşiktaş Fenerbahçe Maçını herzamankı gibi lig tv izle başlıklı konumuzcan canlı olarak lig tv izleyebilirsiniz..
Beşiktaş şampiyonluk hedefinden şaşmamak istiyor bu yüzden Fenerbahçe derbisinden mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyor.. Fenerbahçe ise şampiyonluk iddiasını kaybettikten sonra olası Türkiye kupası maçını kaybetme durumunda Avrupa'ya gitmek için Bursaspor ile UEFA yolunda aynı yolda devam eden Fenerbahçe UEFA kupasına katılmakistiyor bu yüzden Beşiktaş karşısında hedef 3 puan her iki takımda galibiyeti düşünmektedir.. Biliyorsunuzkı Fenerbahçe'nin derbi maçlara bakış açıcı çok farklı oluyor bakalım bu zorlu derbi maçında hangi taraf gülecek..

27 Nisan 2009 Pazartesi

Tetikçi 2 izle Tetikçi 2 Sinema Filmi izle

Jason Statham ” ın başrolünde oynadığı ve “Crank ” ismiyle ilk gösterildiği dönemde özellikle aksiyon film ve “Statham” hayranları tarafından oldukça beyenilen filmin ikincisi geliyor “Crank 2: High Voltage “.
Serinin ilk bölümündeki aksiyon sahneleri ve özellikle final sahnesiylede hafızalarda kalan film , öyle görünüyorki maceraya kaldığı yerden devam edecek.

Chev Chelios (Jason Statham) ” u bu bölümde çinli bir gangsterin bir kalp nakli operasyonuyla kalbini ele geçirmesi ve onun yerine elektrik ve pil düzenekli bir kalp takılması sonucu , hayatına hem kalpsiz hemde kalbini geri almaya çalışacağı bir çıkmazda bulacağı yüksek gerilimli bir şekilde izleyeceğiz

İşkence Tarikati Filmi izle Orjinal Sinema Çekimi izle

Fransa'da 1970'lerin başında bir akşam yıllarca kayıp olan kız Lucie yolun kenarında başı boş gezerken bulunur. Başına ne geldiğini bir türlü söyleyemez. Daha sonra polis hapsedildiği kimsenin kullanmadığı mezbahı bulur.

Bütün deliller kızın dondurucu odada hapsedildiğini gösterir. Pislik içinde, aç, susuz, tecavüze uğramamış Lucie dondurucu odadan nasıl kurtulmuş ve başına ne gelmiş?

Lucie kaçtıktan sonra bir yetimhaneye konur ve orda Anna ile arkadaş olur. Birkaç yıl sonra Lucie; anne, baba, çocuklar olmak üzere dört kişilik bir aileye verilir. Lucie hepsini shotgon ile öldürür ve yaratıklar tarafından saldırıya uğrar.

Saddamin Askerleri Filmi izle Orjinal Çekim

Saddamın Askerleri izle, Sinema Filmi Orjinal Çekim indir,Saddamın Askerleri Sinema izle,Saddamın Askerleri Full izle,Orjinal Çekim Download

Kuzey Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde Peşmerge köylerine yapılan baskınları, işkenceleri, aşk ve acı arasındaki ince çizgiyi çarpıcı görüntü ve diyaloglarla anlatan bir film.
1 Mayıs 2009'da sinemalarda yayına girecek olan bu sinema toplam 1 saat 40 dk sürmektedir..

Manchester United Arsenal Maçini izle StarTv izle

Manchester United Arsenal Maçını izle StarTv izle,Manchester United Arsenal Maçını canlı izle,Bedava maç izleme yayınları Manchester United Arsenal Maçı Özeti Gollerini izle
Şampiyonlar Ligi Yarı Finalınde İngiliz Devleri kapışıyor!!
Bir yanda Porto'yu eleyen Manchester United diğer tarafta ise Villereal'ı eleyen Arsenal karşı karşıya geliyor.. Bakalım bu maçta iddaa oranları ne durumda..
İddaa Manchester Uniter galibiyetine 1.55 verirken beraberliğe 3.20 Arsenal galibiyetine isse 4.75 oran vermektedir..

Manchester United Arsenal Maçını Bedava lig tv izle konusundan izleyebilirsiniz..

Barcelona Chelsea Maçini izle StarTv Canli izle

Barcelona Chelsea Maçını canlı izle StarTv Canlı izle Barcelona Chelsea Maçı Gollerini Özetini izle 28 Nisan Salı izle Barcelona Chelsea Maçı izle


Bütün Maçların Gollerini izle! Bedava Servistir Kaçırmayın!!

YAYININ BAŞLAMASI İÇİN BURAYA TIKLAYIP ÜYE OLUNUZ


Donma Problemini kaldırmak için Okuyunuz..
İzlediğiniz Lig Tv yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma olabilir görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..

Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk karşılaşması İspanya'da Barcelona ile Chelsea karşılaşıyor..
Bakalım bu zorlu 2 dev takımın kapışmasında iddaa oranları ne kadar..
İddaa Barcelona Galibiyetine 1.50 verirken beraberliğe 3.40 Chelsea galibiyetine ise 5.00 vermektedir.. Sizlere iddaa tüyo veremem ama şunu diyebilirimki Barcelona işini bilir :)

Barcelona Chelsea Maçını lig tv izle konusundan izleyebilirsiniz..

Avrupa Yakasi 185. Bölüm izle 29 Nisan

Avrupa Yakası 185. Bölümü izle,Avrupa Yakası 185. Bölüm izle,Avrupa Yakası 29 Nisan Çarşamba izle,Avrupa Yakası Yeni Bölümü Full Online izle Seyret Son Bölüm izle



Dudaktan Kalbe 71. Bölüm izle 28 Nisan

Dudaktan Kalbe 71. Bölüm izle,Dudaktan Kalbe 71. Bölümü izle,Dudaktan Kalbe 71. Bölümünü izle,Dudaktan Kalbe 71. Yeni Bölümü Full Online izle Seyret


Dudaktan Kalbe 71. Bölüm izle 28 Nisan
Ünlü müzisyen Hüseyin Kenan Gün'ün çocukluğu nüfuzlu bir adam olan dayısı Saib Paşazade'nin yanında zorluklar içinde geçmiştir. Saib Bey, onun rızası olmadan evlenen kız kardeşi Melek Hanım'ı hiç affetmemiştir. Melek Hanım, hırsızlık suçuyla mahkum olan kocası hapishanede ölünce, oğlu Kenan ve kızı Afife'yle ortada kalmış ve ağabeyinin yanına sığınmıştır. Saib bey, etrafa karşı mecburiyetten onlara kucak açmış gibi görünse de, kızkardeşinin hatasını sürekli yüzüne vurarak, onları barındırmakla büyük iyilikte bulunduğunu başlarına kakarak hayatlarını zindana çevirmiştir.

Lamia Kenan'a aşık olmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölümü 30 Nisan Perşembe Akşamı Show Tv'de yayınlandıktan hemen sonra sitemizden full izleyebilirsiniz..
KVP 57. Bölümünü sitemizden izleyebilirsiniz demiştim evet şaka yapmıyorum biz Dizicafesi olarak verdiğim sözün arkasında herzaman duracağız sizlerle birlikte kaliteli bir site haline çok kısa süre içinde geleceğimize eminim..
Neyse Fazla uzatmayım cümlemi kısaca herkes merak ediyor acaba neler olacak yeni bölümde diye biraz araştırma yaptım sonucunda 57. bölüm fragmanını buldum ve sizlerle paylaşmak istiyorum..

Yaprak Dökümü 112. Bölüm Fragmani izle 6 Mayis

Yaprak Dökümü 112. Bölümü Fragmanı televizyonda yayınlandıktan hemen sonra Dizicafesi sitesinden online olarak izleyebilirsiniz..
Yaprak Dökümü 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Yaprak Dökümü Yeni Bölümünde Neler olacağını az çok tahmin ediyorsunuzdur.. Bizlere konu altından yorum yazarak bizimle paylaşmak istemisiniz düşüncelerinizi... :)

Yaprak Dökümü 111. Bölüm izle 29 Nisan

Yaprak Dökümü 111. Bölüm izle 29 Nisan,Yaprak Dökümü 111. Bölümü izle,Yaprak Dökümü 111. Yeni Bölümünü Full online izle seyret,Yaprak Dökümü Yeni Bölüm izle
Necla ile Cem için tehlike çanları çalıyor

Leyla’nın izini süren Nazmi, büyük hesaplaşma için Leyla’nın karşısına çıkar.
Nazmi sorularına cevap ararken, beklenmeyen bir sürpriz bu anı unutulmaz kılar.
Nazmi’yi kapısına kimin yolladığını sorgulayan Leyla, bulduğu cevabın peşinden gider ve şaşırtıcı bir intikam planı hazırlar. Necla, doğumgününü, bir de arkadaşlarıyla kutlamak ister. Gelen sürpriz bir hediye, Necla’yı ve Cem’i büyük bir krizin eşiğine sürükler.
Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, gün geçtikçe Mithat’a iyice alışmaktadırlar. Ferhunde, Mithat’a doğru bir adım atınca, Mithat duygularına hakim olamaz ve gönül derdini Ali Rıza Bey’le paylaşmaya karar verir. Ali Rıza karşısındaki adamın aşık olduğu kadının Ferhunde olduğunu bilmeden derdine deva olmaya çalışır.
Nazmi hayal kırıklığının etkisiyle kaçar gibi İstanbul’dan uzaklaşır. Gecenin karanlığında gelen acı haber, herkeste şok etkisi yaratır. Bu olayla birlikte Leyla pişmanlıklarıyla yüzleşirken; hataların üzerinden geçen Necla, evliliğiyle ilgili çok önemli bir karar almak durumunda kalacaktır.

Gece Sesleri 24. Bölüm Fragmani izle

Show Tv'nin sevilen dizisi Gece Sesleri 24. Bölüm Fragmanı televizyonda yayınlandıktan hemen sonra sitemizden izleyebilirsiniz..
Gece Sesleri 4 Mayıs Pazartesi 24. Bölüm Fragmanı Full Online Seyret..

Son Bahar 33. Bölüm Fragmani izle

Star Tv'de yayınlanan Son Bahar Dizisinin 4 Mayıs Pazartesi günü Fragman videosu yayınlandıktan hemen sonra sitemizden izleyebilirsiniz..
Son Bahar 33. Bölüm Fragmanı izle Full Online Seyret..

Yol Arkadaşım 35. Bölüm Fragmani izle

Yol Arkadaşım 35. Bölümü Fragmanı televizyonda yayınlandıktan hemen sonra sitemizden izleyebilirsiniz..
Yol Arkadaşım 4 Mayıs Pazartesi 35. Bölüm Fragmanı izle Full Seyret..

Elveda Rumeli 71. Bölüm Fragmani izle

Atv ekranında oynayan Elveda Rumeli dizisi 4 Mayıs pazartesi günkü oynayacak olan 71. Bölüm Fragmanını Sitemizden online Full olarak izleyebir seyredebilirsiniz..

Bir Bulut Olsam 10. Bölüm Fragmani izle

Bir Bulut Olsam 10. Bölümü Fragmanı televizyonda yayınlandıktan hemen sonra sitemizden izleyebilirsiniz..
Bir Bulut Olsam 4 Mayıs Pazartesi 10. Bölüm Fragmanı izle Online Full Seyret..

Arka Sokaklar 117. Bölüm Fragmani izle

Arka Sokaklar 117. Bölümü Fragmanı izle,Arka Sokaklar Dizisi 4 Mayıs Pazartesi Yeni Bölüm Fragmanı online Full Seyret,Arka Sokaklar Yeni Bölümü izle

Doludizgin Yillar 33. Bölüm Fragmani izle

Doludizgin Yıllar dizisi 33. Bölüm Fragmanını daha sonra sitemizden online olarak izleyebilirsiniz..
Doludizgin Yıllar dizisi yeni bölümü izle 33. bölüm fragmanı 4 Mayıs pazartesi günü izle..

Bostanci Çatişma Haberi izle, Bostanci Çatişma Video izle

Bostanci Çatişma Haberi izle, Bostanci Çatişma Video izle-Bostanci Çatişma Haberi izle, Bostanci Çatişma Video izle

26 Nisan 2009 Pazar

Papatyam 16. Bölüm izle 28 Nisan

Papatyam 16. Bölüm izle 28 Nisan,Papatyam 16. Bölümü izle,Papatyam 16. Yeni Bölümü izle,Papatyam Dizisi Yeni Bölümü Full Online izle Seyret

Papatyam 16. Bölüm izle 28 Nisan
Sandığı çalınan Necati panik halindedir. Çünkü sandığın içindekiler onun için çok önemlidir. Önce eve hırsız girdiği düşüncesiyle polise haber verirler. Polis bir yandan hırsızı ararken Necati de evde bulduğu düğmenin izini sürmektedir.
Şebnem sürekli ortadan kaybolan kocasını kıskandırmak için bir plan yapar ve başka bir ilişkisi varmış gibi göstermeye karar verir. Erdem ve Fulya ise yine çocuk konusunda kavga ederler. Fakat Fulyanın yeni teşhis edilen hastalığı çocuk sahibi olmasını gerektirmektedir. Yoksa ameliyat olacaktır. Fulya bu zor kararı vermeden önce çocuk yapmanın zorluklarını araştırmaya karar verir. Balıkçı Seyfo ise Özge tarafından trekkinge davet edilir. Seyfo kabul eder ama trekking nedir onu bile bilmemektedir.

Canim Ailem 23. Bölüm izle 28 Nisan

Canım Ailem 23. Bölüm izle 28 Nisan,Canım Ailem 23. Bölümü izle,Canım Ailem 23. Yeni Bölümü Online Full Seyret,Canım Ailem Dizisi Yeni Bölümünü izle









Canim Ailem 23. Bölüm izle 28 Nisan
Mert Can’ın ortadan kaybolması her iki evi de perişan eder. Mert Can’ı ararken akıllarında tek bir soru vardır; Mert Can kaçtı mı, yoksa biri mi kaçırdı?

Çocukların amcası Zeki’nin, Samim’i Mert Can’ı saklamakla suçlaması evdeki gerginliği artırır. Soluğu Samim’de alan Zeki evden ayrılırken resti çeker: Samim ya akşama kadar Mert Can’ı bulacak, ya amca eve polislerle gelecek ve yeğenini bir daha Samim’e göstermeyecektir.

Halim’le birlikte Mert Can’ı arayan Feride bir yandan da Kenan’a ulaşmaya çalışmaktadır. Kenan’ın telefonunu bir kadın açınca Feride küplere biner. Kenan’ın onu aldatıp aldatmadığını anlamak için gizli bir plan yapmaya girişir.

İki aile köşe bucak Mert Can’ı ararken eve gelen evrak işleri iyice karıştırır: Ertesi gün eve Sosyal Hizmet Görevlisi gelecek, Samim’in performansına göre mahkemeye sunulmak üzere rapor verecektir. Samim davayı kaybetme korkusuyla yeniden sokak sokak Mert Can’ı aramaya koyulur.

Binbir Gece 88. Bölüm izle 28 Nisan

Binbir Gece 88. Bölüm izle 28 Nisan,Binbir Gece 88. Bölümü izle,Binbir Gece 88. Yeni Bölümü izle,Binbir Gece Yeni Bölümü Full Online Seyret,Son Bölümü izle
Şehrazat’tan, Onur’a sert tepki

Onur’un kucağına Kaan’ı alıp gelmesi Şehrazat ve Engin’i şaşkına çevirir. Kaan’ın Onur özlemi Şehrazat’ı zor durumda bırakmaktadır. Onur’un kendini göstermesi Engin’de ciddi kaygılara neden olur. Engin’in eski karısı Beyza da Şehrazat’ın varlığından çok rahatsızdır. Şehrazat’tan ümidini kesen Onur, Bennu’ya içini döker. İşlediği suçları gazeteye yansıyan Eda için çember iyice daralmıştır. Füsun bulunan arabasına sevinirken, kumar borcunu ödeyemeyen Ali Kemal ve Gani için tehlike çanları çalmaktadır. Kerem ayrılma kararında ısrarlı olan Bennu’yla arasını düzeltmek için çırpınmaktadır. Yolun sonuna geldiğini düşünen Eda ürkütücü bir adım atar. Onur’un yakınlaşma çabalarına Şehrazat nasıl tepki verecek? Beyza, Şehrazat’ı nasıl uyaracak? Ali Kemal ve Gani’nin kumar borcunu ödemek için buldukları çözüm ne? Eda, Şehrazat’ı niye arayacak?

Küçük Kadinlar 44. Bölüm izle 28 Nisan

Küçük Kadınlar 44. Bölüm izle 28 Nisan,Küçük Kadınlar 44. Bölümü izle,Küçük Kadınlar 44. Yeni Bölümü Online Full izle Seyret,Küçük Kadınlar Dizisi izle

Elif’i zor günler bekliyor

Elif şoke olmuştur. Herkesten bu sırrı saklar. Yeliz ise sorumsuzca davranıp, şuursuzca alışveriş yapmaya devam etmekte, bu yüzden de Elif ile çatışmaktadır. Ayaz’ın kapısına dayanan Armi, yas tutan annesi ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırır. Çocuğu aldırmaya karar veren Elif, para bulmak için her yolu dener ve son çare olarak evlere temizliğe gitmeye başlar. Orada onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Elif’in büyük bir derdi olduğunu fark eden Ali, onunla bir şekilde konuşmaya çalışır. Bu durum nişanlısı Derya’yı kızdırır. Simge’nin dolduruşuna gelen Yeliz, Timuçin’in annesinin karşısına dikilir ve ablasının hakkı olduğunu düşündüğü parayı ister.

Yabanci Dizi izle, Dizicafesi Yabanci Dizileri izle

Bundan sonra mümkün oldugu kadar Dizicafesi'nde yerli dizileri takip ettiğiniz gibi yabancı dizileride takip edebileceksiniz.. Artık yabancı dizilerin üstünde durmaya karar verdim Türk izleyicilerin çok olduğunu tahmin ediyorum yabancı dizilere.. Bakalım bi kaç bölüm deneme amaçlı sitemizden izleyebileceksiniz daha sonra ne yapacagıma karar verecem :)

Arka Sıradakiler 70. Bölüm Fragmani izle

Arka Sıradakiler 70. Bölüm Fragmani izle

Galatasaray Ankaraspor Maçi Canli izle

İLK 11'LER BELLİ OLDU!

Turkcell Süper Lig'de 29. Haftanın kapanış maçında şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Galatasaray evinde, Ankaraspor'u konuk ediyor. Sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanacak karşılaşma saat 20:00'de başlayacak. Maçın hakemi Deniz Çoban.

GALATASARAY

De Sanctis
Serkan
Semih
Mehmet Topal
Hakan
Barış
Ayhan
Kewell
Lincoln
Nonda
Baros

ANKARASPOR

Senecky
Ömer
Erhan
Ediz
Cem Baki
Hürriyet
Adem
Mehmet Çakır
Murat Tosun
Anıl
Meye

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 20:00
HAKEM: Deniz Çoban
YAYIN: Bedava Lig Tv İzle

Eskişehirspor 0-2 Beşiktaş Maçinin Özetini izle Gollerini izle

Eskişehirspor 0-2 Beşiktaş Maçinin Özetini izle Gollerini izle
26 Nisan Pazar günü Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor - Beşiktaş maçının özetini gollerini buradan izleyebilirsiniz..
Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Bobo ve Holosko'dan geldi..
Beşiktaş böylelikle Eskişehirspor'u 2-0 yenerek şampiyonluk yarışına devam dedi!
Dakka 67 Bobo'nun golunu izlemek için buraya tıklayın