16 Mayıs 2009 Cumartesi

Kavak Yelleri 84. Bölüm Fragmanı izle

Kavak Yelleri 84.Bölüm Fragmanı televizyonda yayınlandıktan sonra buradan online olarak izleyebilirsiniz.. 23 Mayıs günü ise Kavak Yelleri 84. Bölümü Full izlemek için bu konuyu takip ediniz..

Trabzonspor Bursaspor Maçı izle

Trabzonspor şampiyonluk için kilitlenmiş durumda kalan maçlarından 3 puan çıkartarak Sivasspor ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyen Trabzonspor'da tek hedef 3 puan.. Bursaspor ise UEFA'ya katılabilmek için elinden gelen herşeyi sahaya yansıtmak isteyecektir.. Bakalım bu maçın sonunda gülen taraf kim olacak..
BURAYA ÜYE OLDUKTAN SONRA LİG TV YAYINI AKTİFLEŞECEKTİR!!

Antalyaspor fenerbahçe Maçı Canlı izle

Antalyaspor sahasında moralsiz Fenerbahçe'yi ağırlayacak şampiyonluk yarışında haftalar öncesinde havlu atan Fenerbahçe hafta içinde Türkiye kupasına hasret kalan Fenerbahçe Türkiye kupasına bu sefer çok yaklaşmıştı fakat Beşiktaş'a kupayı kaptırdı.. Fenerbahçe Antalyaspor karşısında galibiyetle ayrılarak azda olsa taraftarını memnun etmek istiyor..

BURAYA ÜYE OLDUKTAN SONRA LİG TV YAYINI AKTİFLEŞECEKTİR!!

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı izle Antalyaspor Fenerbahçe Maçını Canlı izle Fenerbahçe Antalya Maçı Bedava Canlı Lig tv izle Seyret Bedava Maç izle Justin Tv izle

Ankaragücü Beşiktaş Maçı Canlı izle

Bu haftanın en zorlu maçlarından bi tanesi olan Ankaragücü Beşiktaş maçı son derece önemli bir maç olacak her iki takım içinde.. Bir yandan ligte kalma mücadelesi veren Ankaragücü seyircisi önünde beşiktaştan puan koparmak istiyor diğer yandan ise şampiyonlugu kaptırmak istemeyen Beşiktaş Türkiye kupasını aldığı gibi şampiyonluk kupasınıda almak istiyor..

BURAYA ÜYE OLDUKTAN SONRA LİG TV YAYINI AKTİFLEŞECEKTİR!!

Ankaragücü Beşiktaş Maçı izle Ankaragücü Beşiktaş Maçını Canlı izle vedava Lig tv izle Seyret Bedava Maç izle Justin tv maç izle Ankaragücü Beşiktaş Maçı Canlı özeti golleri izle

Galatasaray Gençlerbirliği Maçı Canlı izle

Galatasaray geçen hafta Kayseri Kadir Has'ta Ankaragücü'nü Baros'un tek goluyle geçmesini başarmıştı.. Ankaragücü karşısında daha etkili futbol sergileyen Galatasaray aynı havasını Gençlerbirliği maçında sürdürebilecekmi bakalım.. Galatasaray Gençlerbirliği maçı Ali Sami Yen'de oynanacaktır..

BURAYA ÜYE OLDUKTAN SONRA LİG TV YAYINI AKTİFLEŞECEKTİR!!

Galatasaray Gençlerbirliği Maçı Canlı izle Bedava Maç izle Lig tv izle Galatasaray Gençler Maçını canlı izle Seyret Justin tv maç izle

1733 Kosp Yeni Çıkan Koxp 1733 Hack

game hack koxp 1731 indir 1733 yeni cıkan kosp game hack koxp 1731 indir 1733 oto kutu seri cs ölümsüzlük indir 1733 seri cs

Yeni Koxp çıktı yeni yöntemlerde hemen bulundu!
Bu yöntemle daha sağlam kosp kurup oynayabilirsiniz.. Bizzat kenditm denedim %100 Çalışmaktadır tek yapmanız gereken BURAYA ÜYE OLDUKTAN sonra koxp indirme linkini aktifleştirip daha sonra bilgisayarınıza yeni sürüm kospu yüklemeniz sadece bu kadar..

15 Mayıs 2009 Cuma

Hacettepe Sivasspor Maçı Canlı izle

Hacettepe Sivasspor Maçı izle Hacettepe Sivasspor Maçını izle Hacettepe Sivasspor Maçı Canlı izle Sivasspor hacettepe Maçı Canlı Bedava Lig tv izle Seyret Full

Süper Lig'de şampipyonluk mücadelesi veren Sivasspor, yarın oynayacağı hacettepe maçından 3 puan ile ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Yarışta olmak için Hacettepe'yi yenmeliyiz" dedi.Hafta başından beri maç hazırlıklarını ankara'da sürdüren Sivasspor, yarınki maçta mutlak galibiyet hedefliyor. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve takımın rahat bir atmosferde stresten uzak kaldığını belirten Teknik Direktör Bülent Uygun, yarın oynayacakları maçı 3 puanla kapatarak yarışa devam etmek istediklerini söyledi

MAÇ SAATİNE 10 DAKİKA KALA YAYIN BAŞLAYACAKTIR!!

Bir Şarkısın Sen 5. Bölüm izle 16 Mayıs

“Bir Şarkısın Sen”in heyecanla beklenen yeni bölümüne; Halit Akçatepe, Ümit Besen, Coşkun Demir ve Nesrin Sipahi konuk oluyor. Sanat dünyasının dev isimleri, mucize sesli çocuklarla aynı sahneyi paylaşırken; adını altın harflerle yazdıran usta

Halit Akçatepe de yorumları ve anılarıyla programa renk katıyor.

Melekler Korusun 20. Bölüm izle

Melekler Korusun 20. Bölüm izle Melekler Korusun 20. Bölümü izle Melekler Korusun 20. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Melekler Korusun 16 Mayıs Yeni Bölüm izle


“AŞK SARHOŞLARI”

Burhan, Melek’e olan duygularından vazgeçmeye niyetli değildir! Ciddiyetini gösterebilmek için Emel ile kafa kafaya verirler ve bir organizasyon yaparlar. Ancak bu planı öğrenen ve Melek ile Burhan’ın arasında bir şey olmayacağına inanan Salih’in kafası karışır.

Esin gördüğü fotoğrafa çok sinirlenir ve bunun anlamını öğrenmek ister! Ancak Eylül keskin bir manevrayla üste çıkar. Sonuçta Esin, Eylül’e haksızlık yaptığını düşünerek, mahcup olur.

Özgür ve Deniz tshirt imalatına başlarlar. İkilinin birbirleriyle vakit geçirmeleri ve Özgür’ün tüm şirinliği, Deniz’den beklenmedik bir teklifi de beraberinde getirir. Özgür şaşkındır.

Melek için çaresizlik hayatın bir parçasıdır. Yaşanılan son aksilikle başa çıkabilmek için ilk kez kredi kartına başvurur. Mualla ise zayıflamaya yeminlidir artık. Her sabah Ebru Şallı ile birlikte pilates yapmaya başlar.

Esin’in abisi Birol’un, gidecek olması büyük bir sevinç yaratsa da, giderayak Erkan gibi bir damat istediğini belirtmesi Esin’i yerle bir eder. Her şeyin rayına oturduğunu düşünen Esin, Erkan’a seveceğine inandığı bir sürpriz hazırlar.

İpek ve Barış’ın gözü sürekli birbirinin üzerindedir. Yanlarında kim olursa olsun birbirlerini akıllarından çıkaramazlar. Ancak Barış, Bahar’la, İpek ise ona inat Sarp ile beraberdir artık. Barış’ın İpek ve Sarp beraberliğini gözleriyle görmesi onu deli eder.

Akasya Durağı 37. Bölüm izle

Akasya Durağı 37. Bölüm izle Akasya Durağı 37. Bölümü izle Akasya Durağı 37.Bölümünü Full Online izle Seyret Akasya Durağı Yeni Son Bölümü izle 16 Mayıs




Sinan’ın başı dertte

Sinan’ın taksisine, döviz bürosunu soyan palyaço kostümlü bir soyguncu biner ve Sinan’ı rehin alır. Palyaço kılığındaki soyguncu öyle bir plan yapmıştır ki, Sinan bir anda kendini soygunun zanlısı olarak bulur. Nuri Baba, Eleni Hanım’la evlenince oğlu Mert evden ayrılıp kendine bir ev tutar. Nuri Baba bu duruma üzülür. Mert hastalanınca Eleni Hanım Mert’in yardımına koşar. Osman’ın taksisine binen bir reklamcı Osman’ın yüzünü çok beğenir ve reklam teklifinde bulunur. Osman bu işlerde tarağı olmadığını söylese de duraktaki şoförler Osman’a oynaması için baskı yaparlar. Osman para için reklamda oynamayı kabul eder. Fakat Osman’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Mehmet Hoca eskiden tanıdığı bayan bir öğretmenle karşılaşır. Bayan öğretmenin tayini İstanbul’a çıkmıştır. Mehmet Hoca arkadaşına yardımcı olur ve onu bildiği temiz bir otele yerleştirir. Şükran Mehmet’le kadını otelin önünde görünce Mehmet’in kendisini aldattığını düşünmeye başlar. Seyit taksisine Sururi adında çok zengin bir adam alır. Sururi sarhoştur ve yalnızlıktan şikayet etmektedir. Seyit adama üzülür. Kısa sürede Seyit’le arkadaş olan Sururi ona kaset yapma sözü verir. Seyit şoförlükten istifa eder. Ama işler hiç de umduğu gibi gitmeyecektir.

Baba Ocağı 10. Bölüm izle

Baba Ocağı 10. Bölüm izle Baba Ocağı 10. Bölümü izle Baba Ocağı 10. Yeni Bölümünü izle Baba Ocağı Dizisi Yeni Son Bölümü Full Online izle Seyret..
Baba Ocağı 10. Bölüm izle
Murat’ın Seda ile sözleneceğini öğrenen Cemile intihar eder. Ancak içtiği haplar Gülsüm’ün vitamin haplarıdır. Hapların etkisiyle delirme noktasına gelen Cemile, Murat ve Güven tarafından hastaneye yetiştirilir. Olayı herkesten saklama niyetinde olan gençler bunu başaramaz. Yusuf ve Dürdane’nin olaydan haberi olunca köylü kızlar sağlam bir ceza alır. Halil kör bir çocuğun eğitimini üstlenirken, aynı zamanda kursu da açmıştır. Ancak Yusuf, kursu kapattırmaya niyetlidir. Güven ve İsmet arasında sert rüzgarlar eserken Murat, kendine yapılan büyünün ters tepmesiyle Seda ile sözlenir.

Eurovision Final izle 16 Mayis Hadise Final izle

Eurovision moskova final sonucu,Eurovision Final sonuçları,Eurovision Finali,Eurovision Finali Hadise İzle,Eurovision Finali 16 mayıs 2009,Eurovision Hadise İzle 16 mayıs cumartesi











http://tbn2.google.com/images?q=tbn:yI3OTzaVJkYXEM:http://2.bp.blogspot.com/_f2KM9nuuOrc/SalOkV95mkI/AAAAAAAAAAU/PH5wPa9MuXE/S1600-R/Eurovision_2009.jpg

16 Mayıs Cumartesi gecesi 25 ülke şarkılarıyla 54.eurovision çoşkusu yaşayacak.Avrupa’nın en büyük müzik yarışması olan eurovision dünya’nın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak.Yarışmada ülkemizi temsil eden Hadise düm tektek ile zorlanmadan yarı finali geçti.

Final’de Hadise’ye başarılar diliyoruz.Eurovision finalini 16 mayıs 2009 ‘da trt1 ekranlarından canlı olarak izleye bilirsiniz.

14 Mayıs 2009 Perşembe

Asi 67. Bölüm Fragmanı izle

Asi 66. Bölüm izlediktedikten hemen sonra reklam arasında Asi 67. Bölüm fragmanı verilirse buradan online olarak tekrar izleyebilirsiniz. Ayrıca 22 Mayıs günü Asi 67. Bölümü full olarak yine bu konudan izleyebileceksiniz..

Adanalı 26. Bölüm Fragmanı izle

Adanalı 15 Mayıs Cuma Akşamı yeni bölümü yani Adanalı 25. Bölüm izledikten hemen sonra televizyonda fragman yani Adanalı 26. bölüm tanıtımı verildiğinde buradan online olarak izleyebilirsiniz.. Ayrıca 22 Mayıs Adanalı yeni bölümünüde buradan full izleyebileceksiniz..

Aşk Yakar 20. Bölüm izle

Aşk Yakar 20. Bölüm izle Aşk Yakar 20. Bölümü izle Aşk Yakar Dizisi 15 Mayıs Yeni Son Bölümünü Full Online izle Seyret

Nazlı ve Mustafa’nın sevgisi tüm kırgınlıkları unutturabilir mi?

Duran’ın itirafı karşısında Nazlı ne yapacağını bilemez. Duran’ın yüreği kan ağlasa da gözleri gülmektedir. Kaan ölmüş ve Mustafa elindeki silahla kalakalmıştır. Kaçmak en doğru yol gibi gözükse de olay yerinde unuttuğu bir şey Mustafa’yı oraya geri döndürecek ve işte o zaman kader ağlarını bir kez daha Mustafa-Nazlı-Duran üçlüsü için örecektir. Polisler her yerde Mustafa’ yı aramaktadır. Haber ilk önce Payidar’ın evine, daha sonra da Sacit’in dükkanına bomba gibi düşer. Kerim’in şeytani planı Mustafa’yı hapse, Kaan’ı ise toprağın altına sokmuştur. Herkes Mustafa için seferber olmuştur. Mustafa ve Nazlı birbirlerine aşkları için söz verdikleri köprü altında tekrar buluşurlar, Mustafa, Nazlı’ya evlenme teklif eder. Duran’ın yardım eli bu kez Mustafa için uzanacaktır. Istaka ve Türkan’a ölen amcalarından yüklü bir miras kalır. Macit’in hüzünlü geçmişinden çıkagelen bir ödül belki de bugünün yaralarını saracaktır. Mustafa’nın başına örülen çorapta tüm oklar Kerim’i göstermektedir. Belda ve Bahar da bu sır perdesinin aralanması için babalarını karşılarına alırlar. Duran, Mustafa’yı kurtarmak için tüm gücüyle uğraşırken, Kerim Özhanlı son kozunu oynar. Artık tehlikede olan Nazlı ve Emine’nin canıdır.

Asi 66. Bölüm izle

Asi 66. Bölüm izle Asi 66. Bölümü izle Asi 66. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Asi Dizisi Son Yeni Bölümü Full izle 15 Mayıs Asi dizisi izle

Büyük aşk yeniden alevlenecek mi?

Demir'le dans eden Asi, Demir’e hâlâ aşık olduğundan kesinlikle emin olur. Duygularının karşılığı olup olmadığını anlamak için biraz daha sokulduğunda Demir'in soğuk yüzüne değer. Demir ise, halen Asi'ye deli gibi aşık olmasına rağmen hastalığından ötürü ondan uzak durmaya çalışır. Ama bu kadar yakınlaşmışken artık uzak durabilecek midir? Üstelik Asya, sürekli onları birarada olmaya mecbur ederken.
Asya, Demir'den uçurtma yapmasını ister. Demir, hayatının en mutlu anlarını aşkı ve kızıyla yaşamaktadır. Bu mutlu günler bitecek mi?
Hem aşkını, hem de en yakın dostunu kaybetmek üzere olduğunu düşünen Kerim, çaresizdir. Zafer'le Kerim'in mutfaktaki savaşı Defne'yi çok eğlendirir. Neriman Hanım, Zafer'den yanadır. Neriman Hanım kızlarına otoritesini gösterir. Asi'nin Demir'le, Defne'nin de Kerim'le yakınlaşmasına göz yummayacaktır. Asi ise yeniden “en azından kızları” için biraya gelme ihtimalini sorar. Demir ayrı kaldıkları beş yıl içinde Asi'nin bir kez onu görmek için geldiğini öğrenir. Demir hastalığını Asi'den gizlemekte kararlıdır. Ama İhsan Bey, Süheyla'dan gerçeği öğrenir.

Adanalı 25. Bölüm izle

Adanalı 25. Bölüm izle Adanalı 25. Bölümü izle Adanalı 25. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Adanalı Dizisi Son Bölüm izle Adanalı Yeni Bölüm izle

13 Mayıs 2009 Çarşamba

Aşk-i Memnu 34. Bölüm Fragmanı izle

Aşk-ı Memnu 34.Bölüm Fragmanı 21 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında oynayacak yeni bölümü tanıtım videosunu buradan izleyebilirsinizi.. Aşk-ı Memnu 33. Bölüm izlemek isteyen yani 14 Mayıs günü oynayan son bölümü izlemek isteyen verdiğim linke tıklasın..

Aşk-ı Memnu 33. Bölüm izle

Aşk-ı Memnu 33. Bölüm izle Aşk-ı Memnu 33. Bölümü izle Aşk-ı Memnu 33. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Aşk-ı Memnu Yeni Bölümü izle 14 Mayıs


Bihter ve Behlül uçuruma sürükleniyor

Yasak aşkın cenderesinden kurtulmak isteyen Bihter, Behlül’e, herkesi arkalarında bırakarak gitmeyi teklif eder. Behlül’ün cevabı, Bihter’i de zor durumda bırakacaktır. Behlül, Bihter’in blöfünü görür ve kaçmayı kabul eder. Bihter attığı adımdan geri dönmeyi kendisine yediremez ama, bir yandan da giderek uçuruma doğru yuvarlandıklarının farkındadır. İkisi de birbirini bu sona doğru tetikler. Bülent ve Matmazel çiftlikten döner, Bihter gerginliğini Matmazel’in eve dönüşünü bahane ederek hırçınlaşır. Firdevs Hanım’ın da tatilden sürpriz dönüşü bütün aileyi bir araya getirir. Bihter ve Behlül’ün planları giderek zorlaşmaktadır. Bihter’e çok özel bir hediye vererek aralarındaki mesafeyi kapatmaya çalışan Firdevs Hanım, evdeki gerilimi hemen fark eder. Adnan ile Bihter’in arası, Bihter’in giderayak çıkardığı sebepsiz tatsızlıklarla açılırken, Adnan fırtınayı koparır. Bihter evden ayrılmadan önce, Adnan’a bütün gerçeği açıklayan bir mektup bırakır. Bihter ve Behlül, acı gerçeklerle hayaller arasında kalmaktan yorgun düşerler. Verdikleri kararı, itiraf edemedikleri korkularla, uygulamak için yola çıkan yasak aşkın aşıkları, birbirlerini uçuruma sürükleyen dönülmez bir yola girerler.

Tek Türkiye 69. Bölüm izle Yeni Bölümü izle

Tek Türkiye 69. Bölümü izle,Tek Türkiye 69. Bölüm izle Tek Türkiye 69. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Tek Türkiye Yeni Son Bölüm izle..

Acımasız Şivan ilk kez “ Merhamet” istiyor..

Tek Türkiye, gündeme ışık tutan yeni bölümüyle geliyor. Tarık’ın savcılığa götüreceği kasetler biranda ortadan kaybolunca, bütün hesaplar alt üst olur. Kamptan kaçan Hatice ise ne yaptığını bilmez bir vaziyette bebeğine kavuşmak için bulduğu her çareye sığınır. Terörün yeni planı “ koruculuk sistemini” lekelemektir. Ve bu yüzden oldukça kanlı bir eylem planlanmaktadır. Çetin, Tarık’a onu şaşırtacak bir kaset izleterek, Keje’nin olayını açığa kavuşturan muhtardan intikam almayı başarmıştır. Bekir ise Şivan konusunda gelgitler içindeyken, Şivan dağda ölüm ile burun buruna gelince kapkaranlık kalbine rağmen dua kapısını aralamayı başarmak üzeredir!

Parmaklıklar Ardında 59. Bölüm izle

Parmaklıklar Ardında 59. Bölüm izle Parmaklıklar Ardında 59. Bölümü izle 14 Mayıs Parmaklıklar Ardında 59. Yeni Bölümünü izle Parmaklıklar Ardında Yeni Son Bölümü Full Online Seyret
Parmaklıklar Ardında 59. Bölüm izle
Beray’ın nikah masasından kalkması herkeste şok yaratır. Ahmet önce öfkelenir ama sonuçta Beray’ın kararına saygı duyar. Özge, Beray’ı koğuşa getiren Ekrem’le Osman’a haber salar. Güvercin trafiğini devam ettirmekte kararlıdır ve bu defa o Yasemin’e kazık atacaktır. Bu arada Ekrem araba sevdasına tutulmuştur. Ekrem’in otomobil merakı onun yolunu Osman ve Bekir’le kesiştirir. Hastaneden gelen haberler iyi değildir. Cengiz peşpeşe ameliyatları atlatabilecek midir? Zor bulunan kan grubu yüzünden Cengiz yine zor durumdadır. Kutsiye ona kan verecek midir? Aysel, Ahmet’i cezaevinde ziyaret edince, kimle tanışacaktır? Ahmet’e güvercin trafiğine dair iki ayrı kanaldan gelen ihbar, onu nasıl bir karara götürecektir?

Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm Fragmanı sitemizden online olarak izleyebilirsiniz..
Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölümü 21 Mayıs günü akşamında online full izleyebilirsiniz..
Ayrıca şunuda belirteyimki 14 Mayıs Akşamı oynayacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm izlemek isteyen verdiğim linke tıklasın..

12 Mayıs 2009 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölümü izle Kurtlar Vadisi Pusu 59. Yeni Bölümünü izle Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölümü Full izle...

Kurtlar Vadisi Pusu 14 Mayıs Perşembe günkü yeni bölümünü sitemizden online olarak izleyebilirsiniz..

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı izle Final Türkiye Kupası

Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle Beşiktaş Fenerbahçe Türkiye Kupası Final Maçını izle Fenerbahçe Beşiktaş Maçını izle Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Kupası Final Maçı Özeti Golleri Canlı izle


Donmayı kaldırmak için ve Yayına daha hızlı başlaması için Okuyunuz..
yayınını sizle beraber bir çok kişi izlediğinden dolayı zaman zaman donma veya yayına bağlanırken zorlanabilir ayrıca görüntü kalitesi zayıf olabilir..
Eğer bu donmalardan usandıysanız daha hızlı kaliteli maç izlemek istiyor iseniz Buraya Tıklayıp üye olduktan sonra telefonuza gelen şifreyi ve kendinize özel tasarlanmış maç izleme web localarını kaybetmeyin herhafta oynanan maçları takılmadan donmadan süper görüntü kalitesiyle izleyiniz..




İzmir'de dev randevu

Fortis Türkiye Kupası 2008-2009 sezonu finalinde Beşiktaş ile Fenerbahçe yarın İzmir'de karşı karşıya gelecek.

Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV ile Show TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Gezer'in yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kamil Abitoğlu.

Her iki ekip de bugün İzmir'e gidecek.

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 14 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümü yani Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölümü buradan online olarak full izleyebilirsiniz.. Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Son Bölümü izle Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölümünü izle

Küçük Kadınlar 47. Bölüm Fragmanı izle

Küçük Kadınlar 47. Bölüm fragmanı televizyonda verilir verilmez hemen sitemize eklenecektir ve bu konudan online olarak Küçük Kadınlar 47.Bölümü izleyebileceksiniz..
Küçük Kadınlar 46. Bölüm izle'mek için daha önce açdığımız konuları inceleyiniz..

Canım Ailem 26. Bölüm Fragmanı izle 19 Mayıs

Canım Ailem 26. Bölüm fragmanı televizyonda verildikten sonra buradan online izleyebilirsiniz..
!9 Mayıs Salı günü Canım Ailem 26.Bölüm oynadıktan hemen sonra ise yine buradan full online olarak izleyebilirsiniz Canım Ailem dizisi yeni son bölümü Dizicafesi'nden izlenir!

Yaprak Dökümü 113. Bölüm izle

Yaprak Dökümü 113. Bölüm izle Yaprak Dökümü 113. Bölümü izle Yaprak Dökümü 113. Yeni Son Bölümünü Full Online izle Seyret Yaprak Dökümü Yeni Bölümü izle




Ali Rıza, vicdanı ile prensipleri arasında kalıyor

Gülşen’in düğün gecesi, Ferhunde için çok heyecanlı başlar. Mithat Bey’in duygularına engel olamayarak yaptığı evlilik teklifinin etkisi, Levent Tuncel’in yaptığı sürprizle katlanır.
Levent’in düğüne kendisi için geldiğini düşünen Ferhunde, Levent’e karşı bildiği tüm oyunları oynar ve karşılığını alır. Gece, Levent’in kötü sürprizleriyle sürer. Üst üste aldığı darbeler, Ferhunde’yi ertesi gün yanlış bir adrese savuracaktır.
Aynı gece, midesinde dayanılmaz bir ağrıyla kıvranmaya başlayan Leyla, Oğuz’la birlikte hastaneye gider. Acilen ameliyata alınması gereken Leyla’nın tek bir dileği vardır, o da annesiyle babasının yanında olması. Oğuz Leyla’nın dileğini yerine getirmenin yollarını arayacaktır.
Ali Rıza Bey’in bütün paralarını Şevket’e vermesinden endişelenen Hayriye Hanım, daha fazla sıkıntıya düşmemek için Necla’dan yardım ister.
Hayriye Hanım evde yokken, Leyla’nın başına gelenleri öğrenen Ali Rıza, vicdanı ve prensiplerinin arasında kalır.
Leyla’nın durumunu Mithat Bey’den öğrenen Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’e rağmen Leyla’ya doğru bir adım atar. Ancak Leyla’ya giden yollar, görünmez tuzaklarla doludur.

Avrupa Yakasi 187. Bölüm izle Son Final Bölümü izle

Avrupa Yakası 187. Bölüm izle Avrupa Yakası 187. Bölümü izle Avrupa Yakası 187. Yeni Son Bölümünü Full Online izle Seyret 13 Mayıs Final Bölümü izle
Avrupa Yakası 187. Bölüm
Burhan domuz gribi paniğindedir! Maskesiz sokağa çıkmamakta, öksüren, hapşıran herkese şüpheyle bakmaktadır. Tanrıverdi'nin evinden yine atılınca, Makbule'yi kaçırmaya ve ertesi gün el öpmek için Sütçüoğlu rezidansına dönüp artık orada yaşamaya karar verir. Bu arada Nişantaşı'nda
yok satan ve bulunmayan domuz gribi ilacından 300 kutu birden eline geçirince, karaborsacılığın kanun dışı cazibesine kapılır!

Dergi binasının giriş katına bir kahve zinciri şube açmıştır ve muhallebicinin bütün müşterisini çalmaktadır. Volkan ve arkadaşları aynı kahve zinciri muhallebicinin yerine de talip olunca, birleşip savaşmaya karar verirler. Ancak Şahika'nın Volkan'la birlikteliği Sertaç ve diğerleri tarafından öğrenilince işin rengi değişir! Tanrıverdi aşağıdaki kahve zinciri yüzünden işten atılır ve beklediğinin aksine ani bir şöhret ve başarıyla karşılaşır. Artık Tanrıverdi, eski Tanrıverdi değildir!

Aslı, Osman'ın hayatıyla ilgili herşeyi biliyor olmasına çok şaşırır ve Şahika'nın dedikoduculuğundan şüphelenir. Oysa Osman, Aslı'nın cep telefonuna bir dinleyici takmıştır! Bu esnada Dilber Hala'nın Osman ve Meryem'in arasını yapma çalışmaları tam gaz devam etmektedir!

Hadise Eurovision 12 Mayis Yari Final izle Düm Tek Tek

Türkiye'yi bu yıl Moskova'da düzenlenecek 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ‘Düm Tek Tek’ şarkısıyla temsil edecek olan Hadise, Moskova'daki ilk provasını yaptı.

Eurovision finalinin yapılacağı Olimpiyski Spor Salonu'nda ilk kez sahneye çıkan Hadise, yaklaşık 40 dakika süren hazırlık çalışmasında çok iyi bir performans sergiledi. Diğer yarışmacılara kıyasla, Türk basının yanı sıra yabancı basının da büyük ilgi gösterdiği prova ve basın toplantısında, Hadise'nin çok neşeli olduğu gözlendi. Hadise ‘Düm Tek Tek’ şarkısını toplam üç kez söylerken, renkli görüntülere sahne olan sahne dekorasyonu da izleyenlerden tam not aldı.



Hadise Eurovision Köstümü Elbisesi izle

Hasta olduğu duyurulan Hadise'nin sağlık durumu da iyiye gidiyor. Şarkıcı bugün yapılan kostümlü provasını tamamladı ve böylece günlerdir medyada polemik konusu olan Hadise'nin kostümü de görülmüş oldu.

İŞTE GENEL PROVADAN GÖRÜNTÜLER

Binbir Gece 90. Bölüm izle

Binbir Gece 90. Bölüm izle Binbir Gece 90. Bölümü izle Binbir Gece Final Bölümünü izle 12 Mayıs Binbir GEce Büyük Final Bölümü Son Bölümü Seyret Full

Binbir Gece’de muhteşem final
Şehrazat’ın Engin’le evlenmeye karar vermesi Onur’un dengesini altüst eder. Bennu, Kerem’den boşanıp kendine yeni bir hayat kurmak için plan yapar. Kerem, Bennu’yu boşanma kararından vazgeçirmeye çalışır. Onur ve Kerem’in mutsuzlukları iş ilişkilerine de yansımaktadır. Hırsızlık suçuyla hapse giren
Ali Kemal ve Gani, Burhan’ın aldığı hayati kararlar karşısında şoke olurlar. Kerem evleneceğini yeni öğrendiği Şehrazat’a sürpriz bir adım atar. Kerem’in holdingten ayrılma kararı Onur’u çok şaşırtır. Bennu her şeyi geride bırakarak uzun bir yolculuğa çıkar. Şehrazat Engin’le nikâh masasına oturur…
Bennu, Kerem’den boşanacak mı? Kerem, Şehrazat’a ne anlatacak? Burhan Evliyaoğlu ailesini nasıl bir hayat bekliyor? Onur, Şehrazat’ın evlenmesine göz yumacak mı? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki final bölümde. Sakın kaçırmayın!

Dudaktan Kalbe 73. Bölüm izle

Dudaktan Kalbe 73. Bölüm izle Dudaktan Kalbe 73. Bölümü izle Dudaktan Kalbe Yeni Bölümü Son Bölümü Full izle Seyret..

Dudaktan Kalbe 73. Bölüm izle
Lamia’ya evlilik teklifinde bulunurken kendinden çok emin olan Kenan, Lamia’nın ret cevabı vermesiyle hayal kırıklığına uğrar ve yaşadıklarını sorgulamaya başlar.

Lamia ise duygularıyla yüzleşmektedir.. .

Bu büyük buluşmanın sonucunu merak eden Cavidan, Lamia’nın ret kararını sürpriz bir şekilde öğrenir ve eline geçen fırsatı değerlendirmek için bir plan yapar...

Lamia’dan ümidini kesmeyen Kenan, bu kararın gerçek nedenini öğrenmek ve sorularına cevap bulmak için Makbule’den yardım ister...

Lamia günlüklerini Cavidan’ın yaktığını öğrenir ve Cavidan’ın hiç beklemediği bir anda karşısına çıkar.

Bu karşılaşma büyük bir hesaplaşmaya sahne olur.

Tedavisi devam eden Cemil, bir yandan Lamia’nın hayaliyle hayata tutunmaya çalışırken, bir yandan büyük çelişkiler yaşamaktadır...

Lamia’nın Kenan’la evleneceğini internetten izlediği haberlerden öğrenen Cemil’in artık hiç umudu kalmamıştır.

Cemil’in mücadeleyi bıraktığı anda karşısına çıkan sürpriz, bir mucizeyi beraberinde getirir.

Canim Ailem 25. Bölüm izle

Canım Ailem Dizisi yeni bölümünü full olarak sadece buradan izleyebilirsiniz.. Canım Ailem 25.Bölümü izle seyret..
Canım Ailem 25.Bölüm izle 12 Mayıs
Samim ve Meliha’nın evinde nihayet işler yoluna girdi derken, Samim’in zamansız misafiri ortalığı karıştırır. Zamansız misafir, Meliha’nın Marmarisli erkek arkadaş sandığı eski sevgili Şehnaz’dır. Şehnaz kapıyı çaldığında, hem Meliha hem de Sosyal Hizmet Uzmanı Zuhal hanım evde yemektedir. Şehnaz’ın ani baskınıyla Samim kalp sektesinin eşiğine gelir, kapıda kalakalır, köşeye sıkışır.

Samim’in yardımına Ali koşar. Ama Ali’nin aniden ortadan yok olması, Şehnaz’ı Meliha’dan saklamak için ikide bir çekip gitmesi bu kez Seyhan’ı kuşkulandırır.

Samim ve Ali, Meliha ve Seyhan’a durumu açıklamaya çalışırken olmadık yalanlar söylemek zorunda kalırlar.

Oysaki Samim tam da sorunlarını halletmiş, Meliha ile gelecek hayalleri kurmaya başlamıştır. Şehnaz’ın çıkıp gelmesi planları alt üst eder. İki aile otel açılışı için hazırlanırken, Samim ve Ali Şehnaz’dan kurtulmanın yollarını aramaktadır.

Açılış gecesi için hazırlıklar tamamlanır. İki aile de geceye büyük bir heyecanla hazırlanır. Gece Samim ve Meliha’nın gecesi olacaktır. Ama her ikisini de yeni bir sürpriz beklemektedir.

Küçük Kadinlar 46. Bölüm izle

Küçük Kadınlar 46.Bölümü buradan full online izleyebilirsiniz.. Küçük Kadınlar 12 Mayıs Salı akşamı yeni bölümü yayınlandıktan hemen sonra sitemizden yeni bölümünü izleyebilirsiniz..
Armi kaçırılıyor
Ayaz’a ulaşmak isteyen düşmanları, ona ulaşmak için Armi’yi kaçırıyorlar.
Elif, bebeği doğuracağını kızlara söyleyince evde tartışma yaşanır. Derya ile tartışan Utku’nun konuşmalarını Ali duyar ve kendinden saklanan gerçekleri sonunda öğrenir. Öfke ile evden çıkan Ali, Elif ile konuşmaya gider. Babalarının cenazesini alan Bilge ve Yeliz, babalarını annelerinin yanına gömebilmek için harekete geçerler. Fakat bu sandıkları kadar kolay değildir. Anne ve babalarını birbirlerine kavuşturmanın bedeli sandıklarından da pahalıdır. Elif’in artık Timuçin’in şirketinden para alacağını düşünen Yeliz yine Simge’nin aklına uyar ve tefeciden borç alır. Ancak Şükran Hanım ve şirketin başında çok büyük bir bela vardır. Ayaz’a ulaşmak isteyen düşmanları ona ulaşmak için Armi’yi kaçırırlar.

10 Mayıs 2009 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm Fragmanı izle 14 Mayis

Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölüm Fragmanı Show Tv ekranlarında yayınlandıktan hemen sonra sitemizden online izleyebilirsiniz.. Ayrıca buradan Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölümü Full izleyebilirsiniz.. Kurtlar Vadisi Pusu 59.Bölüm Fragmanı 14 Mayıs izle

Arka Sokaklar 118. Bölüm izle

Arka Sokaklar 118. Bölüm izle Arka Sokaklar 118. Bölümü izle Arka Sokaklar 118. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Arka Sokaklar Dizisi Son Yeni Bölümü izle

Ekip, şaibeli bir ölümü araştırıyor

Ekip, Atıp adlı bir modacının kuşkulu gördükleri ölüm olayını araştırıyor.
Engin hastaneden taburcu olacaktır. Yeliz hatasını anlar ve eşine destek olmak için ona, kendisini dinleyeceğini söyler.
Yener kirli işlere bulaşmıştır. Annesi son çare olarak Almanya’da çalışan abisini yardıma çağırır. Yener, içinde bulunduğu durumdan kendi başına kurtulmaya çalıştıkça, başı daha da belaya girdiğinden devreye Ekip girer. Yener’i, mafyanın elinden kurtarırken yüklü miktarda uyuşturucu madde de ele geçirilir.
Murat, ilk doktorluk deneyiminde işi eline yüzüne bulaştırınca Emel’in diline düşer. Evdeki, Emel Semiha gerginliği de artıkça Zeynep ve Murat’ın huzuru kalmaz.
Metin ve Tekin okul gazetesinde görev alırlar. Tekin’in amacı Gizem’in gözüne girmektir. Pazar yerinde Mesut ve Hüsnü’nün çekimini yapan çocuklar, istemeden de olsa Mesut’un başını belaya sokarlar. Çekimlerde Engin’in dikkatini çeken bir detay Ekip’i arana bir suçluya ulaştırırır.
Ferda ve Suat yine başlarını belaya sokarlar. Bu sefer olaylar öyle bir karışır ki kendilerini nezarethanede bulurlar.
Modacı Atıf’ın ölüm nedeni şaibelidir. Ekip, yürüttükleri soruşturma sonucunda cinayeti aydınlatır.

Son Bahar 34. Bölüm izle 11 Mayis

Son Bahar 34. Bölüm izle Son Bahar 34. Bölümü izle Son Bahar 34. Yeni Bölümünü izle Son Bahar Dizisi Yeni Son Bölümü Full Online izle Seyret
Son Bahar 34. Bölüm izle 11 Mayıs
Galip’te Sabiha’da birbirlerine karşı ne kadar büyük haksızlık ettiklerinin artık farkına varmışlardır. Kendileri ile bir iç hesaplaşmaya girmişler ve hatalarının farkına varmışlardır. Peki bu fark ediş onları bir araya getirmeye yetebilecek midir?
Sabiha hiç beklenmedik bir anda apar topar hastaneye kaldırılır.Bu hamileliğinin mi etkisidir? Yoksa başka bir hastalığın mı?
Nursel’in klinikteki yalnız günleri hala devam etmektedir. Birçok sıkıntıyı üst üste yaşayan Nursel, gördüğü herkese sığınmaya çalışmaktadır. Nursel2in bu sıcak tavrı özellikle Serdar2ın çok hoşuna gitmektedir.
Galip ile Sabiha’nın bebekleri erken doğumla dünyaya gözlerini açmıştır. Bebeğin durumu iyidir ama Sabiha için aynı şeyi söylemek mümkün değildir!Biranda ortaya çıkan bir kadın, herkesin hayatını yavaş yavaş etkilemeye başlayacaktır. Bu durum bazıları için iyi, bazıları içinse kötü olacaktır.

Bir Bulut Olsam 11. Bölüm izle 11 Mayis

Bir Bulut Olsam 11. Bölüm izle Bir Bulut Olsam 11. Bölümü izle Bir Bulut Olsam 11. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Bir Bulut Olsam 11 Mayıs Yeni Bölümü izle

Bir Narin, üç erkek

Aniden bayılan Narin, kendine geldiğinde mahkemeye gitmek ister. Serdar her ne kadar buna engel olmaya çalışsa da, Narin’i ikna edemez ve Narin’in ifadesi sonucu Mustafa serbest bırakılır. Bu duruma çok sinirlenen Serdar,Narin’e sert çıkar ancak, Narin’in ailesini korumaya çalıştığını anlayamaz.
Mustafa, babasıyla Bahar arasındaki ilişkiyi Remzi sayesinde öğrenir ve Serdar’ı Güzelyurt’tan göndermesi için babasını dolaylı yoldan tehdit eder.
Asiye, Narin’in canını yakmakta kararlıdır. Ancak bu sefer Narin’de dişlerini göstermiştir. Asiye, Harun’un Narin’e olan ilgisini fark eder ve başka oyunlar oynamaya başlar.
Harun, Zeynep öğretmenle birlikte piknik organizasyonu yapar. Aslında bu pikniği Harun, Narin’le daha yakın olmak için düzenlemiştir. Onları uzaktan dürbünle izleyen Serdar, kendine bile söylemediği duygular ve kıskançlık içindedir. Piknik alanının mayınlı olduğunu ve alanın boşaltılmasını ileri sürerek onları uzaklaştırmak ister, fakat Narin buna gerek olmadığını söyler. Ve tam bu sırada bir mayın patlar.
Harun’un Narin’e diploma hediyesi vermesi, Mustafa ve Serdar arasındaki süregelen kavgaya Harun’u da dahil eder.

Gece Sesleri 27. Bölüm izle 11 Mayis

Gece Sesleri 27. Bölüm izle Gece Sesleri 27. Bölümü izle Gece Sesleri 27. Yeni Bölümünü Full izle Seyret Gece Sesleri Yeni Bölümünü izle Son bölüm izle Gece Sesleri 28. Bölüm Fragmanı izle
Gece Sesleri 27. Bölüm izle 11 Mayıs
Yağız kaçırıldığı adam tarafından serbest bırakılır.
Peşine düştüğü adamı silah zoruyla konuşturarak kendisini öldürmek isteyenin babaannesi Sultan Hanım olduğunu öğrenir.
Yağız bu sefer yapılanların altında kalmayacaktır.
Aslı’nın hamile olduğunu da öğrenen Yağız, Aslı’yı bebeği aldırtmaması için tehdit eder.
İyice köşeye sıkıştığını anlayan ve bir çıkış yolu bulamayan Aslı annesi Rengigül’e Yağız’la evlenme sebebini, tehditlerini anlatmak ve ondan yardım istemek zorunda kalır.
Aslı’nın anlattıkları karşısında fenalaşan Rengigül hastaneye kaldırılır.
Öte yandan Bozova’yla bütün bağını kesen Seyhan, İstanbul yolundadır.
Aslı son çare olarak Seyhan’dan yardım ister.
Yağız ise kendisine yapılanların ve geçmişin intikamını son kez almak için konağa gider.
Bütün hırsıyla konağı ateşe verir.
Aslı’yı da zorla yanına alarak izini belli etmeden Bozova’dan kaçmaya çalışır.
Ancak Seyhan ve polis peşindedir.

Yol Arkadaşim 36. Bölüm izle 11 Mayis

Yol Arkadaşım 36. Bölüm izle Yol Arkadaşım 36. Bölümü izle Yol Arkadaşım 36. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Yol Arkadaşım Yeni Son Bölümü izle
Yol Arkadaşım 36. Bölüm izle 11 Mayıs
Soner'in evlilik haberi üzerine Rıza da Soner de hastanelik olmuştur. Soner ve Elif bir yandan ne yapacaklarına karar vermeye çalışırken bir yandan da aileyi ikna etmeye uğraşırlar. Rıza'nın öfkesi yüzünden sağlığı daha da kötüye gider. Suat Ayla'nın öfkeyle yazdığı mektubu almıştır. Ama Ayla, durumu eşitlemek için Suat’ı da kendisini eleştiren bir mektup yazmaya ikna eder. Mektuplaşmanın sonucunda her ikisi de eleştiriyi olgunlukla karşıladığını kanıtlamaya çalışır ama işler hiç de göründüğü gibi değildir. Rukiye'nin mektupları canlı yayında okuması işleri iyice karıştırır. Sonunda yine Rukiye'nin tavsiyesiyle Suat ve Ayla birlikte tatile çıkmaya karar verirler. Bu arada baharla birlikte Hıdrellez de gelmiştir. Herkesin gül ağacına asılmayı bekleyen çeşit çeşit dilekleri vardır.

Elveda Rumeli 72. Bölüm izle 11 Mayis

Elveda Rumeli 72. Bölüm izle Elveda Rumeli 72. Bölümü izle Elveda Rumeli 72. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Elveda Rumeli Dizisi Yeni Bölüm izle
Elveda Rumeli 72. Bölüm izle 11 Mayıs
Mustafa, Vahide’yi endişelendirmemek için Dimitri’nin bütün aileyi tehdit ettiğini ve tehlikede olduklarını saklamıştır.Ancak Dimitri’nin, birkaç gün içinde, intikam için Pürsıçana’a geleceğine ve sadece Mustafa’yı değil, Sütçü Ramiz’in bütün kızları ve hatta küçük torunu İskenderi de öldüreceğine dair yeni bir pusula alırlar. Artık durumu bütün aileye anlatmak zorundadırlar. Ramiz ve ailesi daha güvende olmaları için kasabada Dilaver ve Cabbar efendinin evlerinde kalırken, Mustafa ise Ahmet Ekrem ve Aleks ile beraber Dimitri’yi, Pürsıçan’a gelmeden yakalamaya çalışacaktır.