25 Nisan 2009 Cumartesi

Elveda Rumeli 70. Bölüm izle 27 Nisan

Elveda Rumeli 70. Bölümü izle,Elveda Rumeli 70. Bölüm izle,Elveda Rumeli 70. Yeni Bölüm izle,Elveda Rumeli Yeni Bölümü 27 Nisan Pazartesi Online Full Seyret
Elveda Rumeli 70. Bölüm izle 27 Nisan
Pürsıçan kasabasında Ömer’in gidişinden sonra her şey eski haline dönmüştür. Bir yandan Zarife’nin bebeği İskender’in kırklanma telaşı yaşanırken, diğer yandan Vahide de gebeliğinin heyecanını duymaktadır. Ancak, Ahmet Ekrem’in Mustafa’ya getireceği bir haber Mustafa’nın babalık sevincine gölge düşürecektir. Kardeşi, Mustafa tarafından öldürülen Dimitri, intikam yemini etmiştir. Artık Mustafa, Dimitri’yi yakalayana kadar rahat nefes almayacaktır.

Gece Sesleri 24. Bölüm izle 27 Nisan

Gece Sesleri 24. Bölüm izle,Gece Sesleri 24. Bölümü izle,Gece Sesleri 24. Yeni Bölüm Full Seyret,Gece Sesleri 27 Nisan Pazartesi Yeni Bölümü Online izle
Gece Sesleri 24. Bölüm izle 27 Nisan
Elvan sakladığı gerçeklerden dolayı oldukça huzursuzdur.
Babasının ve annesinin ölümü ardında yatan olayların suçunu daha fazla taşıyamaz ve bütün yaşadıklarını amcası Nedim’e anlatır.
Doğacak çocuğunun babasının annesiyle birlikte ölen seyis Özkan olduğunu itiraf eder.
Nedim ise Elvan’ın pişman olduğunu anlar ve onu artık fazla suçlamanın anlamsız olduğunu düşünür.
Ancak annesi Sultan Hanım’a bu durumu açıklamak zorundadır.
Sultan Hanım Elvan’ın başından geçenleri öğrendiğinde ise sinirlerine hakim olamaz ve torununu evden kovar.
Elvan’ın gözyaşları yaşananları değiştirmeye yeterli değildir.
Öte yandan Sultan Hanım, kocasının katili olduğunu öğrendiği Yağız’dan intikam almaya devam eder.
Bu sefer Yağız iki kişi tarafından tuzağa düşürülür ve kaçırılır.
Seyhan tesadüfen Aslı’nın hamile olduğunu öğrenir.
Aslı’dan iyice umudunu keser ve Bozova’dan ayrılmaya karar verir.
Aslı ise hamile olduğunu sadece annesine söyler.
Yağız’ın bilmesini istemez.

Son Bahar 32. Bölüm izle 27 Nisan

Son Bahar 32. Bölümü izle,Son Bahar 32. Yeni Bölüm izle,Son Bahar Yeni Bölümü Full Online Seyret,Son Bahar 27 Nisan Pazartesi izle
Son Bahar 32. Bölüm izle 27 Nisan
Kürşat, zeminini uzun zamandır hazırladığı düşüncesini sonunda dillendirmiştir. Sabiha’ya evlenme teklifi eden Kürşat, büyük bir şok yaratmıştır. Merve ise adım adım Galip’e yaklaşmaktadır. Kürşat’ın işi bu noktaya getirmiş olması, Galip’i artık son noktasına getirmiştir. Galip, Kürşat’ı yavaş yavaş yok etmeye kararlıdır. Artık Kürşat, holdingden uzaklaştırılmıştır. Galip, Sabiha’yı zorla yalıya getirmiştir. Çocuk doğana kadar Sabiha’yı yanında tutmaya kararlıdır. Galip’in bu tavrı Sabiha’yı resmen çıldırtmıştır. Sabiha, yalıda kalmamakta kararlıdır. Çözümü Kemal’i aramakta bulur ve Kemal’in yalıya gelmesiyle ortalık karışır.
Galip’in kolu kanadı kırılmıştır.

Yol Arkadaşim 34. Bölüm izle 27 Nisan

Yol Arkadaşıim 34. Bölüm izle,Yol Arkadaşım 34. Bölümü izle,Yol Arkadaşım yeni bölümünü full online seyret
Yol Arkadaşim 34. Bölüm izle 27 Nisan
Suat Ayla'nın telefonda kendisini çağırdığını duymamış, dolayısıyla yanına gitmemiştir. O akşam Ayla Suat'a bir türlü ulaşamaz. Ertesi gün bir dizi yanlış anlama yüzünden, Suat'ın yaptığı açıklamalar Ayla’yı daha da sinirlendirir ve Ayla oturup sert bir mektup yazar. Daha sonra Suat'ın suçsuz olduğunu anlayan Ayla'nın, şimdi tek bir amacı vardır: yazdığı mektubu geri almak. Bu arada Ayla'nın doğum günü de gelip çatmıştır. Soner İzmir'den bomba gibi bir gelişmeyle döner. Olanları aileye nasıl anlatacağını düşünürken, haber ortalıkta dolaşmaya başlamıştır bile... Hakan Ayşen'e işinde büyük destek olmakta, eve geç geldiğinde hiç sorun çıkarmamaktadır. Rukiye'nin uyarısıyla Ayşen aldatıldığından şüphelenmeye başlar.

Bir Bulut Olsam 9. Bölüm izle 27 Nisan

Bir Bulut Olsam 9. Bölüm izle 27 Nisan,Bir Bulut Olsam 9. Bölümü izle,Bir Bulut Olsam 9. Bölümünü online full izle,Bir Bulut Olsam Yeni Bölümü seyret
Narin’i kötü bir sürpriz bekliyor

Asiye tüm umutlarını yitirmiş, bebeğini aldıracakken, çaresiz gözlerle Mustafa’ya bakmakta, vazgeçmesi için dua etmektedir. Aslan Bey ile Remzi arasında Bahar yüzünden başlayan kapışmada zarar gören taraf Narin ve ailesi olur. Remzi’nin ihbarı etmesiyle Kadir’in hapse düşmesi, ailenin üzerinde yine kara bulutların dolaşmasına neden olur. Mustafa; Narin, Hatun ve Fatma’yı konağa getirir ancak, bu sefer de Asiye ortalığı birbirine katar. Düriye sayesinde Mustafa’nın elinden kurtulan Asiye yine rahat durmaz. Hatun’u bir kenara sıkıştırmış rahatsız edeyim derken, istemeden de olsa zavallı kadının merdivenlerden düşmesine sebep olur. Asiye bu sefer fazla ileri gitmiştir. Ancak yine Narin’in ricasıyla Mustafa’nın elinden kurtulmayı başarır. Kara bulutlar Aslanlı Konakta da dolaşmaya başlamıştır. Aslan Bey olayların üst üste gelmesiyle çok yorulmuştur. Narin’in vurulması olayının duruşmasının yaklaşmasıyla iyice gerilmiştir. Ancak, onu asıl üzen Yaşar’ın Hatun Anne’yi ziyarete geldiğinde söylediği ağır sözlerdir. Bütün hıncını bunu çoktan hak etmiş olan Remzi’den çıkarır. Herkes duruşmada gerçekleri söylemesi konusunda Narin’e baskı yaparken, ziyaretine gittiği babasının söyledikleri Narin’in aklının iyice karışmasına neden olur. Serdar, Hatun Anne’yi tedavi etmek için gittiği konakta sürekli Mustafa’yla karşı karşıya gelir. Onlar kendi aralarında didişirlerken, bu kez Narin’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Arka Sokaklar 116. Bölüm izle 27 Nisan

Arka Sokaklar 116. Bölüm izle 27 Nisan,Arka Sokaklar 116. Bölümü izle,Arka Sokaklar 116. Bölümü online full izle,Arka Sokaklar yeni bölümü izle

Ekip, bir cinayetin izini sürüyor

Bir barda çalışan Seden adlı kadının eski eşi İsmet, Seden’le barışmaya çalışmaktadır. Mekanın işletmecisi Bahri de araya girince işler karışır. Bahri ölü bulunur. Seden de oradan kaybolunca, Ekip, sorguya alınan çalışanlardan edinilen bilgiler doğrultusunda harekete geçer.
Berk, kızı Aysu'yu kullanarak Yeliz'e yaklaşmaktadır. Engin, Berk’in gerçek niyetinin farkındadır. Yeliz'le Berk yüzünden tartışırlar.
Metin ve Tekin kızlarla mesajlaşabilmek için sokak satıcılarından cep telefonu alırlar fakat telefonları çalıntı çıkar. Büyük bir kaçakçı şebekesinin bağlı bulunduğu küçük satıcılar, Ekip’i asıl patrona ulaştırır.
Suat'ın hamileliği nazlı geçmektedir. Hüsnü bu duruma dayanmaya çalışır. Suat’ın sürekli bir şeyler istemesi çocukların da canını sıkmaya başlar.
Mesut sokak arasında bulduğu Nazlıgül'ü eve götürür. Ancak kız hiçbir şekilde konuşmaz. Mesut'un evinden kaçan Nazlıgül annesinin hayatını kurtarır.

Altin Kizlar 3. Bölüm izle 26 Nisan

Altın Kızlar 3. Bölüm izle 26 Nisan
İsmet'in (Sümer Tilmaç) kızı Ceylan (Cansu Dere), annesini ziyarete geldiğinde büyük haberi verir. Doktor sevgilisi Yusuf'la (Sinan Tuzcu) Roma'da evlenmeye karar vermişlerdir. Annesinin kendi elleriyle evlendirmek istediği Ceylan, düğünü Gönül'ün evinde yapmaya tek bir şartla razı olur. Düğüne İsmet'i acımasızca terk eden babası Yakup da gelecektir. Yakup'un düğüne gelmesiyle ortalık iyice karışır. İsmet, uzun süredir içine attıklarını sonunda Yakup'un yüzüne söyleme fırsatı bulur. Düğünden sonra İsmet'le ortak bir mallarını satmak için ziyaretini uzatan Yakup, bu vesileyle İsmet'in gönlünü almaya çalışır. İsmet'in kırılmış olan kalbi acaba tamir olacak mıdır?

Baba Ocaği 43. Bölüm izle 44. Bölüm Fragmani izle

Baba Ocağı Dizisi 43. Bölümü 25 Nisan Cumartesi akşamı oynanmıştır..
Baba Ocağı yeni bölümden bir kaç bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz..

Hadise Konseri izle, 23 Nisan Hadise Konser Resimleri

Hadise Konseri izle, 23 Nisan Hadise Konser Resimleri,Hadise Konseri izle, 23 Nisan Hadise

Adab-ı Muaşeret izle, Adab-ı Muaşeret Full izle, Adab-ı Muaşeret Orjinal Çekim izle indir

Adab-ı Muaşeret izle, Adab-ı Muaşeret Full izle, Adab-ı Muaşeret Orjinal Çekim izle indirAdab-ı Muaşeret izle, Adab-ı Muaşeret Full izle, Adab-ı Muaşeret Orjinal Çekim izle indir

15 mayısta vizyona girecek olan filmlerden “Adab-ı Muaşeret” gençlik filmlerine farklı bir bakış açısı getiriyor. 2009 yılında çekimlerine başlanan filmin konusu dram ve komedi. Yönetmen koltuğunda Emre Akay oturuyor. Senaryo ise Eser Yazıcı’ya ait. Yapımcı olarak Marsel Kalvo, Can Anamur, Zafer Çelik’i görüyoruz. Dağıtım Medyavizyon tarafından yapılkacak. Görüntü Yönetmeni Feza Çaldıran.

Gösterim 15 mayıs tarihli Adab-ı Muaşeret filmini kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Şu an henüz fragmanı bulunmamaktadır. Fakat çok kısa bir zaman sonra fragmanı sitemize yüklenecektir. Bizden ayrılmayın efenim.Adab-ı Muaşeret izle

Komedi arayanlar için eşsiz bir film diyebiliriz. Özellikle genç kesimin çok ilgisini çekecek bu film. Filmde yıldız asyalı oynuyor. Ayrıca sıdıka dizisinden tanıdığımız sonra avrupa yakasında meşur olan bir bayan var onu da geçtim fırtına dizisinden çapkın kocayı oynayan ruslarla ilişkisi olan komik biri vardı o da bu filmde! Mutlaka izleyin.

Kavak Yelleri 81. Bölüm Fragmani izle!

Kavak Yelleri 81. Bölüm Fragmani izle!Kavak Yelleri 81. Bölüm Fragmani izle!

Kavak Yelleri dizisi 81. Bölüm fragmanı televizyonda yayınlandıktan hemen sonra burada sizlere tanıtım amaçlı sizlerle paylaşacağım..
Kavak Yelleri 81. Bölümde bakalım izleyicileri ne gibi süprizler beklemektedir..

Bir Şarkisin Sen 25 Nisan izle, Atv Bir Şarkisin Sen Yeni Bölüm izle

Bir Şarkisin Sen 25 Nisan izle, Atv Bir Şarkisin Sen Yeni Bölüm izle

Bir Şarkısın Sen Aleyna Çemberimde Gül Oya

Prison Break 4. Sezon 18. Bölüm izle

Prison Break 4. Sezon 18. Bölüm izle,Prison Break 4. Sezon 18. Bölüm izle

Melekler Korusun 18. Bölüm Fragmani izle 2 Mayis

Melekler Korusun 18. Bölüm fragmanı yayınlandıktan hemen sonra sitemizden izleyebilirsiniz..
Show Tv'nin başarılı dizilerinden olan Melekler Korusun adlı dizinin yeni bölümü 18. bölümünün tamamını daha sorna sitemizden izleyebilirsiniz..

Sivasspor 3-0 Trabzonspor Maçi Gollerini Özetini izle 25 Nisan

Sivasspor 3-0 Trabzonspor Maçi Gollerini Özetini izle 25 Nisan

Sivasspor 3-0 Trabzonspor

Turkcell Süper Lig'de 29. haftanın en kritik maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Sivasspor 3-0 gibi farklı bir skorla kazanarak ligde liderliğini devam ettirdi, şampiyonlukta ne kadar inançlı olduğunu bir kez daha 80 milyona duyurdu.

Maçta Sivasspor'a zirve yarışında büyük bir avantaj kazandıran galibiyeti getiren goller ise 6. dakikada Musa Aydın, 20. dakikada Abdurrahman Dereli ve 47'de Hayrettin Yerlikaya'dan geldi.

Trabzonspor'u yenerek bu sezon iç sahadaki 12. galibiyetine imza atan Sivasspor, evindeki 14 maçlık yenilmezlik serisini de 15 karşılaşmaya taşıdı.

Sivasspor bu sonuçla puanını 60 yaparken, Trabzsonpsor belki de şampiyonluk yarışında "Var mısın, Yok Musun" dediği maçta ummadık bir sonuç alarak 53 puanda kaldı.

Bitime beş hafta kala teknik direktör Bülent Uygun'un öğrencileri zirvedeki avantajını koruyor ve yıllar sonra Anadolu'dan bir şampiyon çıkararak Türk futbolunda devrim yapmanın eşiğinde.

Trabzsonpor karşısında 90 dakika rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen ve çok koşan bütünleşmiş şehri ile üç büyüklere ciddi uyarılar göndermeye devam ediyor.

Maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 4 puan önünde bulunan Sivasspor'un ligde kalan maçları ise şu şekilde; G.Antep (D), İstanbul B.B, Hacettepe (D), G.Birliği, G.Saray (D)

53 puanlı Trabzonspor'u ise son beş haftada şöyle bir fikstür bekliyor; Kayseri, Kocaeli (D)Bursaspor, Eskişehir (D), Fenerbahçe

Bütün Maçlari Lig Tv'den Bedava izleyin!

Bütün Maçlari Lig Tv'den Bedava izleyin!Bütün Maçlari Lig Tv'den Bedava izleyin!

Arkadaşlar bundan böyle hafta sonu oynanacak olan bütün süper lig maçlarını yayınlamak istiyorum..
Maç yayını görmek için Lig Tv izle başlıklı konuyu ziyaret etmeniz gerekmektedir..
Sitemizi sık kullanılanlara ekleyerek her hafta bedava canlı olarak maçları izleyebilirsiniz..

Jelibon Vampir, www.Jelibonvanpir.com, Jelibonvanpir.com

Jelibon Vampir, www.Jelibonvanpir.com, Jelibonvanpir.comJelibon Vampir, www.Jelibonvanpir.com, Jelibonvanpir.com

Internette çeşitli sitelere giriyordum.. Bi baktıımkı
sitesindeki oyun dikkatimi çekti.. Biraz siteyi inceledim daha sonra bildiğimiz jelibon şekerleri varya onun bir çeşit kampanyası diyebiliriz..
Sizinde anlayacağınız gibi son günlerde moda olan oyunu tamamı ile reklam amaçlı tasarlanmış basit önemsiz bir oyundur..

Damat Halayi Dinle, Ekin Soka Damat Halayi Video izle

Damat Halayi Dinle, Ekin Soka Damat Halayi Video izle

Arka Siradakiler 69. Bölüm izle 26 Nisan

Arka Sıradakiler 69. Bölümü izle 26 Nisan,Arka Sıradakiler 69. Bölümünü izle,Arka Sıradakiler 69. Yeni Bölüm izle,Arka Sıradakıler 70. Bölüm Fragmanı izle

Arka Sıradakıler dizisi gerçekten çok heyecanlı bi sonrakı bölümde nelerin beklediğini tahmin edemeyecek kadar enterasan olayların yaşandığı dizide Buket kötü oyunu bu yeni bölümde annesi tarafından açığa çıkartılacağına benziyor..
Ayrıca Kemal hocanında yaralanması başta Saffet'i ve diğer tüm Arka Sıradakıleri üzmüştür..
Saffet Kemal hocanın intikamını almak için planlar hazırlıyor bakalım neler olacak..
Arka Sıradakıler 69. Yeni Bölümü sitemizden izleyebilirsiniz ama şuanda sadece fragmanı izleyebilirsiniz..

Arka Sıradakıler 69. Bölümü Aşağıdan izleyebilirsiniz..

24 Nisan 2009 Cuma

Eskişehirspor Beşiktaş Maçi Canli izle, Eskişehir Beşiktaş Maçini izle

Eskişehirspor Beşiktaş Maçı izle,Eskişehir Beşiktaş Maçını Canlı izle,Beşiktaş Eskişehir Maçını izle,Canlı Lig tv izle,Bedava maç izle,Justin tv izle
Bütün Maçların Gollerini izle! Bedava Servistir Kaçırmayın!!

Şampiyonluğun şuanda en büyük adaylarından olan Beşiktaş geçen hafta kaybettiği puan en çok taraftarını üzmüştür..
Geçen hafta sonu kaybedilen puandan sonra hafta içinde Türkiye kupası maçına çıkan Beşiktaş Ankaraspor'a mağlup olmaktan kurtulamadı..
Bakalım son iki maçtır istenileni sahaya puan olarak alamayan beşiktaş Eskişehirspor deplasmanında nasıl bir sonuçla karşılaşacak..

Galatasaray Ankaraspor Maçini izle, Galatasaray Ankaraspor Maçi Canli izle

Galatasaray Ankaraspor Maçını izle,Galatasaray Ankaraspor Maçı izle,Bedava Lig tv izle,Justin tv izle,Canlı Lig Tv izle,Galatasaray Ankaraspor Maçını Canlı izle
Maçı Canlı İzlemek İçin Tıklayınız..

Bütün Maçların Gollerini izle! Bedava Servistir Kaçırmayın!!
26 Nisan Pazar günü saat 20.00'da Galatasaray Ali Sami Yen stadında Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek..
Bildiğiniz gibi derbi maçında yaşanan olaylar yüzünden Galatasaray takımı almış olduğu cezalardan sadece bir tanesi olan saha kapatma cezası bu maçla birlikte bitecektir..
Galatasaray Ankaraspor maçının sonucunu tahmin etmek çok zor eksikleri çok olan yaralı aslan bakalım şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek için bu zorlu 90 dakikadan 3 puanla ayrılan taraf olabilecekmi..

Asi 64. Bölüm Fragmani izle, Asi 64. Bölümü izle 1 Mayis

Asi 64. Bölüm Fragmanı izle, Asi 64. Bölümü izle 1 Mayıs

Asi dizisi 24 Nisan cuma akşamı yeni bölümü yayınlandıktan sonra büyük ihtimalle dizi bittikten sorna haftaya yani 64. bölümün fragmanı yayınlanacaktır..
Asi dizisi 1 Mayıs cuma 64. bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz..

Adanalı 24. Bölüm Fragmani izle 1 Mayıs

Adanalı 24. Bölüm Fragmanı izle - Adanalı 24. Bölümü izle
Adanalı dizisi 24. Bölüm fragmanı dizinin yeni bölümü yayınlandıktan hemen sonra reklam arasında verilir büyük ihtimalle verildiğinde sizler için kaydedip Adanalı dizisi 24. bölüm fragmanını sizlere sunmak istiyorum..

23 Nisan 2009 Perşembe

Fenerbahçe Ankaragücü Maçini izle, Fenerbahçe Ankaragücü Maci Canli izle

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sivasspor Trabzonspor Maçini izle, Trabzonspor Sivasspor Maçi Canli izle

Sivasspor Trabzonspor Maçını izle, Trabzonspor Sivasspor Maçı izle,Bedava Lig tv izle,Justin tv Maç Seyret Trabzon Sivas Maçı özeti izle

Maçı Canlı İzlemek İçin Tıklayınız..

25 Nisan Cumartesi günü zirveyi çok yakından takip eden iki takımın karşılaşması nefesleri kesecek gibi görünüyor!!
Hafta içi Sivasspor kendi sahasında Türkiye kupasında Fenerbahçe ile golsuz berabere kalarak kupadan elenen Sivasspor'da tek hedef şampiyonluk kaldı..
Trabzonspor ise son haftalarda aldıgı puan kayıplarıyla liderlikden uzaklaşmış gibi görünsede hala şampiyonlugun en büyük adayları arasında gösterilecek takımların arasında yer alıyor!

Sivasspor Trabzonspor maçını cumartesi günü saat 16.15'de sitemizden bedava lig tv izleme konusundan izleyebilirsiniz.. Lig tv'de yayınlandıktan sonra maçın geniş özetini sitemizden izleyebilirsiniz..

Baba Ocaği 43. Bölüm izle 25 Nisan

Baba Ocağı 43. Bölüm izle 25 Nisan,Baba Ocağı 43. Yeni Bölümü izle 25 Nisan

Kavak Yelleri 80. Bölüm izle 25 Nisan

Kavak Yelleri 80. Bölüm izle 25 Nisan,Kavak Yelleri 80. Bölüm izle 25 Nisan

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölüm Fragmani izle 30 Nisan

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölüm Fragmani izle 30 Nisan,Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölüm Fragmani

Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölüm Fragmanı Show tv reklam aralarında verilir verilmez hemen siteye eklenecektir..
Kurtlar Vadisi Pusu 57. Bölümünde neler olacak çok merak ediyorsanız bizi takip etmeye devam edin...

Kurtlar Vadisi Pusu 56. Bölümü izle

Kurtlar Vadisi Pusu 56. Bölümü izle,Kurtlar Vadisi Pusu 56. Bölümü izle

Aşk-i Memnu 30. Bölümü Behlül Bihter Öpüşme Sahnesi izle

Aşk-i Memnu 30. Bölümü Behlül Bihter Öpüşme Sahnesi izle

Aşk-i Memnu 31. Bölüm Fragmani izle

Aşk-i Memnu 31. Bölüm Fragmani izle

Adanali 23. Bölümü izle 24 Nisan

Adanalı 23. Bölümü izle 24 NisanAdanalı 23. Bölümü izle 24 Nisan

Adanalı dizisi 24 Nisan cuma akşamı yeni bölümüyle Atv ekranında yerini alacak!
Adanalı dizisini zaman zaman çok eleştirdim, eleştirdiğim konular özellikle Oktay Kaynarca yani Adanalı karakterini canlandıran başarılı oyuncumuz ağabeyimiz senaryoyu gereğinden çok ama çok fazla uzatıyor ekran başında izlerken canımızı sıktığını dile getirmiştim...
Bir diğer eleştiri alan konu ise şu aktör kılıgındakı herif varya onun yer aldığı sahnelerden fazlasıyla sıkılıyorum bir kız bu kadarmı saf olur ya (yani Pınar)




Dizicafesi

Asi 63. Bölümü izle, Asi 63. Bölüm izle 24 Nisan

Asi 63. Bölümü izle, Asi 63. Bölüm izle 24 Nisan,Asi 63. Bölümü izle, Asi 63. Bölüm izle 24 Nisan

Kanal D ekranında oynayan cuma günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Asi dizisi 24 nisan cuma günü 63. bölümü çok güzel gececek..
Bildiğiniz gibi Asi ve Demir konuşmuyorlardı birbirlerine dargınlardı fakat bu yeni bölümde Barışıyorlar :)

Kollama 49. Bölümü izle, 24 Nisan Kollama izle, Kollama Yeni Bölümü izle

Kollama 49. Bölümü izle, 24 Nisan Kollama izle, Kollama Yeni Bölümü izleKollama 49. Bölümü izle, 24 Nisan Kollama izle, Kollama Yeni Bölümü izle

Süha ile yaşadığı gerginlikten sonra dikkatleri üzerine çeken Yiğit, görevden istifa kararı alır. Melike, ona yakın görünmeye çalışıp, işlerini hallederken, Dokuzparmak, bir parmağını daha kaybeder. Mesut ve Gürsel, Ferruh’un iltifatlarına nail olacak işler yaparken, en sonunda Savcıya suikast göreviyle rütbeleri arttırılır. Necip’i ise Yiğit hakkında, yüreğini yakacak olan bir gerçek beklemektedir. Memduh ve Necip, Gümüşkurşun’u çözmüşken, Yiğit duydukları karşısında, Gölge’yi konuşturmaya karar verir. Yiğit, Gölge’yi konuşturabilecek mi, Necip’i gümüş kurşun olmadığına ikna edecek mi?

Aşk Yakar 18. Bölüm izle 24 Nisan

Aşk Yakar 18. Bölüm izle 24 Nisan,Aşk Yakar 18. Bölüm izle 24 Nisan

Kanal D ekranlarında Özcan Deniz ve Meltem Cumbul'un oynadığı dizi gerçekten çok güzel bir diziye benziyor izleyenleride oldukça fazla ama bir türlü fırsatım olmadı bu diziyi izlemek için ama elimden geldiği kadar takip edebiliyorum merak etmeyin :)
Aşk Yakar 18. Bölümü Özeti aşağıdadır.. Aşk Yakar dizisi 24 Nisan cuma akşamı oynadıktan hemen sonra sitemizden online izleyebilirsiniz..
Mustafa’nın aşkı Nazlı’yı yaşatabilecek mi?

Alevler içinde kalan Nazlı ve Emine ölüm kalım savaşı vermektedir. Mustafa, Emine’yi kurtarır ancak Nazlı’nın hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. Güven, bunca yıldır içinde Numan’a karşı biriktirdiği öfkenin bedelini ödetecektir. Nazlı’ya aşık iki adam Mustafa ve Duran arasındaki gerginlik tırmanmaktadır. Belda kendisine geçmişi hatırlatan ne varsa unutmaya çalışırken, karşısında en görmek istemediği insanı, Kaan’ı bulur. Belda, Mustafa’nın bir kızı olduğunu öğrenince tüm hayalleri yıkılır. Mustafa’ya çıkan tüm yollar kapanmıştır artık onun için. Selim ile Bahar sayesinde ölümden kıl payı dönen Belda onlara tüm gerçekleri anlatır. İki genç kadın abla - kardeş olduklarını tekrar hatırlar. Geçmişte yaptıklarının bedelini bugün ödeyen Kerim, Kaan’dan kurtulmak için bir kiralık katilden yardım ister. Duran’ın Nazlı’ya olan aşkı gün geçtikçe artmaktadır. Numan için son pişmanlık fayda etmez artık. Kocasının gidişiyle Kadriye de yıllardır süren suskunluğunu bozacaktır. Müjde ile Kadriye arasında geç kalmış bir anne-kız hesaplaşması yaşanır. Teoman ile Müjde, babalarına yaptıkları için Güven’e hesap sormak isterler ama Güven bir fırsatını bulup kaçar. Nazlı ile Sacit arasındaki buzları eriten kişi Duran olacaktır. Belda’nın ümitsizliği ve yıkılmışlığı Mustafa ile Kerim’ in yollarını kesiştirir. Kerim hiç kimsenin hayır diyemeyeceği bir teklifle Mustafa’nın karşısına çıkar.

Yaprak Dökümü 111. Bölüm Fragmani izle 29 Nisan

Yaprak Dökümü 111. Bölüm Fragmani izle,Yaprak Dökümü 111. Bölüm Fragmani izle

Küçük Kadinlar 44. Bölüm Fragmani izle

Küçük Kadinlar 44. Bölüm Fragmani izle,Küçük Kadinlar 44. Bölüm Fragmani izle

Parmaklıklar Ardında 56. Bölümü izle 23 Nisan

Parmaklıklar Ardında dizisinin yeni bölümü 23 Nisan perşembe akşamı ATV ekranında oynayacaktır..
Parmaklıklar Ardında dizisi kadın ceza evi mahkumlarının yaşadığı olaylardan bahsetmektedir..
Arada denk geldiğinde bende izlerim bu diziyi Kurlar Vadisi Pusu reklama girdiği anda hemen bu diziyi açıyorum bende yalan yok arkadaşlarr =)
Parmaklıklar Ardında 56. Bölümü izle
Bebek bulunup Beray’a teslim edilir. Cengiz koğuştan ayrılırken, Nisan’ı parmaklıklar ardında bıraktığı için hüzünlüdür. Ahmet ise sevincini annesiyle paylaşır. Aysel mutludur ancak, kahvaltıda anne oğul arasında yine tartışma çıkar. Bebeğiyle geçirdiği ilk gecenin ertesinde Beray da üzülecektir, Nisan sarılık olmuştur. Haberi duyan Ahmet, kurallar ile vicdanı arasında çelişki yaşar. Bebeği doktora yollamaya karar verir, ancak Beray’ı uyarır. Nisan’ı dışarı yollamalı ve Bekir’le nikahlanmalıdır. Cengiz ve Beray için bu sefer ayrılık kesin gibidir. Açık görüşte Beray, bebeği amcasına teslim eder. Bu olayın acısını unutmak isteyen Ahmet, soluğu Hilal’in takasında alır. Aysel onları uzaktan izler. Evlat hasreti bütün annelerin kaderi midir?

Aşk-ı Memnu 29. Bölümü izle 23 Nisan

Bir Çok kişinin severek izlediği bi zamanlar Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlenme bakımından geçen Kanal D ekranında oynayan Aşk-ı memnu dizisinin 23 Nisan perşembe günkü 29. yeni bölümünü sitemizden yayınlandıktan hemen sonra izleyebilirsiniz..

Yasak aşk kontrolden çıkıyor


Adnan Bey, doğumgünü gecesini Bihter’e olan aşkıyla noktalamak isterken, Bihter zapt ettiği gerçek duygularına daha fazla hâkim olamaz. Aynı anda yasak aşkın çaresizliğiyle kıvranan Behlül, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.
Deniz Hanım, herkesten habersiz hastaneye götürdüğü Firdevs Hanım’ı, kimseye görünmeden eve sokmak için bir plan yapar. Ancak beklenmeyen gelişmelerle kontrolden çıkan bu olay, giderek büyüyecektir.
Büyük bir ihale, Ziyagil Holding ile Hilmi Bey’i yeniden karşı karşıya getirir. Bu ihaleyi alarak yeni bir zafer kazanmak isteyen Hilmi Bey’in, amacına ulaşmak için Nihat’ı kullanmaya karar vermesi işleri karıştırır.
Bu sırada, Adnan Bey’in gizli bir gerçekle yüzleşmesi, Hilmi Bey’le arasındaki güç savaşını kızıştırır. Hilmi Bey’e unutamayacağı bir ders vermek isteyen Adnan Bey, herkesi şoke edecek bir oyun hazırlar.
Yepyeni korkularla mücadele eden Behlül ve Bihter, yasak aşka teslim olmamak için direnirler. Özlem, aşkı iyice körükleyince, Bihter, Behlül’e doğru sürpriz bir adım atar.
Ziyagil Yalısı’nda, ‘yasak aşk’ tutkuyla kontrolden çıkarken, yalının bir başka odasında için için yanan bir ateş ilk defa yüzünü gösterir.