25 Nisan 2009 Cumartesi

Sivasspor 3-0 Trabzonspor Maçi Gollerini Özetini izle 25 Nisan

Sivasspor 3-0 Trabzonspor Maçi Gollerini Özetini izle 25 Nisan

Sivasspor 3-0 Trabzonspor

Turkcell Süper Lig'de 29. haftanın en kritik maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Sivasspor 3-0 gibi farklı bir skorla kazanarak ligde liderliğini devam ettirdi, şampiyonlukta ne kadar inançlı olduğunu bir kez daha 80 milyona duyurdu.

Maçta Sivasspor'a zirve yarışında büyük bir avantaj kazandıran galibiyeti getiren goller ise 6. dakikada Musa Aydın, 20. dakikada Abdurrahman Dereli ve 47'de Hayrettin Yerlikaya'dan geldi.

Trabzonspor'u yenerek bu sezon iç sahadaki 12. galibiyetine imza atan Sivasspor, evindeki 14 maçlık yenilmezlik serisini de 15 karşılaşmaya taşıdı.

Sivasspor bu sonuçla puanını 60 yaparken, Trabzsonpsor belki de şampiyonluk yarışında "Var mısın, Yok Musun" dediği maçta ummadık bir sonuç alarak 53 puanda kaldı.

Bitime beş hafta kala teknik direktör Bülent Uygun'un öğrencileri zirvedeki avantajını koruyor ve yıllar sonra Anadolu'dan bir şampiyon çıkararak Türk futbolunda devrim yapmanın eşiğinde.

Trabzsonpor karşısında 90 dakika rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen ve çok koşan bütünleşmiş şehri ile üç büyüklere ciddi uyarılar göndermeye devam ediyor.

Maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 4 puan önünde bulunan Sivasspor'un ligde kalan maçları ise şu şekilde; G.Antep (D), İstanbul B.B, Hacettepe (D), G.Birliği, G.Saray (D)

53 puanlı Trabzonspor'u ise son beş haftada şöyle bir fikstür bekliyor; Kayseri, Kocaeli (D)Bursaspor, Eskişehir (D), Fenerbahçe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder