6 Temmuz 2009 Pazartesi

Ah Be Güzelim 1. Bölüm İzle

"Ah Be Güzelim" isimli yepyeni bir dizi başladı. İlk bölümü henüz yayımlanan dizi, birçok kişi tarafından beğeniyle takip edilecek.

Dizi özetlerini blogumuz sayesinde okuyabilir, dizide neler oluyor her hafta buradan takip edebilirsiniz.

Hicran Yarası 15. Bölüm İzle

Yıldız, Hülya'yı dolabın içinde görünce çok şaşırır. Hülya, telefon konuşmasını duyduunu, kimseye bir şey demeyeceğini söyler.

Dursun, arkadaşının lokantasını devralmıştır. Vicdan ile beraber lokantayı düzenler. Harun da Dursun'un yanında çalışacaktır.

Adem Tarık'la Yıldız hakkında konuşmaya başlar. Tarık şüphelenmeye başlar.

Murat, Müjde'ye ailesiyle arasını düzeltmek istediğini söyler. Müjde, ancak kendisiyle evlenirse bunun mümkün olabileceğini söyler.

Yıldız, Tarık'ı Hülya'yı evden göndermesi için kışkırtır. Baba oğul bu yüzden tartışır.

Vicdan Dursun'a aşklarını gizlemeden yaşamak istediğini söyler.

Melekler Korusun 26. Bölüm İzle

Herkes için süprizlerle dolu olan gece, Salih'e de süpriz hazırlamıştır. Apartmanın kadınları bir olur ve Salih'in içinde olduğu beklenmedik durumla başa çıkmasına yardımcı olur. Bu durum, Salih ile Melek'in "pazar yolu kahvecisinde" randevulaşmasına neden olacaktır.

Esin, Mert ile ne kadar iyi bakit geçirse de Erkan'dan ona gelecek adımı heyecanla bekler. Ancak Esin hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği bir gerçeği öğrenir ve Erkan onun için sadece mazi olur.

Deniz ile Özgir arasındaki ilişkiyi öğrenen Melek, olaya el atar. Bu işe hiç şüphesiz en çok sevinen Özgür olur. Özgür'ün anne ve babasının İstanbul'a dönmesi de Deniz'in kendisini yeni bir maceranın içinde bulmasına neden olur.

İpek ve Barış'ın öpüşmesi, Sarp'ı çileden çıkarmıştır. Sarp, Barış'a giderek diş bilerken, İpek Sarp ile olan ilişkisini en baştan gözden geçirir. Aşk artık başlamak üzeredir. Ancak...

5 Temmuz 2009 Pazar

Kız Kaçıran 3. Bölüm İzle

Trakyalı fakir oğlanların, Trakyalı zengin kızlara abayı yakmaları ve onları kaçırmaya karar vermeleri üzerine kaleme alınmış eğlenceli bir gençlik ve aile komedisi. Bol bol müzik ve bölge insanın kabına sığmayan coşkusu ile renklenen hikayedeki imkansız aşkların sebebi ise babalar. Fakir oğlanların babası (Kamil) ile zengin kızın babası (Behçet) iki eski dost aslında, yıllar önce ortak alınan bir piyango bileti aralarını bozmuş, zira Behçet, Kamil’i uyutarak bilete çıkan ikramiyeye tek başına konmuş.

O günden sonra Behçet almış başını yürümüş, kasabanın en zengin ailesine damat olmuş. Kamil ise belediye bandosunda ve düğünlerde müzik yapan alkolik bir çalgıcı olarak sürünmeye devam etmiş. Yıllar sonra Kamil’in oğulları Behçet’in kızlarına abayı yakacaklar ancak babalar arasındaki husumet aşklarının engel olacak. Ta ki oğlanlar kızları kaçırmaya karar verene dek...

Selena 102. Bölüm İzle

Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler. Amcanın huysuz karısı Aslı ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım, üç küçük kızı evde istememektedir.

Üç öksüz kıza akıllara gelmedik eziyetler yaparlar. Üstelik bu eziyet okulda da müdür Fitnat hanım ve küçük zengin şımarıklar tarafından da sürdürülmektedir. Selin, Leyla ve Nazlı Dünyada yapayalnız kaldıklarını düşünürler evrenin kaderini değiştirecek sırra sahip olduklarını bilemeden. Çünkü ütopya gezegenindeki adalet divanında evrenin iyilik ve kötülük savaşındaki son durak tartışılmaktadır.

Dünya... Kötülerin temsilcisi Hades ve köpeği Belarus dünyada kötülüklerin artması için çaba harcarken, iyilerin dostu ve yardımcısı Selena çaresizdir. Çünkü el ele vererek kendilerini dünyaya insan kılığında davet edecek üç masum kızı bulamamıştır. El ele verecek ve Selena'yı çağıracak bu üç küçük kız tahmin ettiğiniz gibi Selin, Leyla ve Nazlı'dan başkası değildir. Selena'nın onlara ihtiyacı var? Dünyadaki iyi insanların da Selena'ya.

Unutulmaz 2. Bölüm İzle

Harun zengin bir iş adamının oğludur. Şirketinde çalışan Melda adlı bir kızla romantik bir ilişki yaşamaktadır. Fakat Harun bir gün tesadüf eseri tanıştığı Eda adlı başka bir kızla da birlikte olmaya başlar...

Romantik bir kaç haftanın ardından kızı terk eder. Zira Harun’un babası, oğlunun Melda ile evlenmesini istemektedir. Harun zaten ilgi duyduğu Melda ile evlenmeye karar verir. Hep birlikte Melda’yı istemeye giderler. Fakat görücü evinde hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar.

Harun’un aynı anda birlikte olduğu Melda ve Eda kardeştir. Şok geçiren Harun ve Eda her şeye rağmen birbirlerini tanımazlıktan gelerek skandalın önüne geçmeyi başarırlar.

Eda ablasının mutluluğu için acısını içine gömer. Fakat Harun’dan hamile olduğu anlaşılınca işler karışır.

Aile Reisi 1. Bölüm İzle

Okul sıralarında tanışıp evlenen Bahar ve Nazım’ın dört çocuğuyla paylaştıkları hayatları Bahar’ın terfi etmesine paralel Nazım’ın yıllar sonra ayrıldığı okula dönmeye karar vermesiyle hareketlenmeye başlar. Çünkü Bahar’ın terfisi, Nazım’ın okula dönüşüne engel olacak bir zamana denk gelmiştir. Nazım okula dönmeye kesin kararlı olduğundan Bahar’ın terfisini geri çevirmesi için elinden geleni yapmaya karar verir. Neticede ortada ilgilenilmesi gereken dört çocuk vardır.

Doğum günü yaklaşan ikiz kardeşler “Eren” ve “Eylül” arzu ettikleri hediyeleri liste halinde hazırlarlar; ancak Nazım hediyeyi listeleme olayına karşıdır.Bahar’ın “çocukların istediklerini almalıyız” demesiyle hazırlanan liste, Bahar ve Nazım’ın eline geçer; ancak bu liste başlarına hiç ummadık şeyleri getirecektir. Hayata farklı bakan ama birbirini deli gibi seven Bahar ve Nazım arasındaki bu farklar, çocukların istedikleri hediyeler konusunda da kendini gösterir. Eğlence de onların böyle zıt kutuplarda olup hayatı kendi gözlerinden yorumlamalarıyla katmerleşir.