26 Nisan 2009 Pazar

Canim Ailem 23. Bölüm izle 28 Nisan

Canım Ailem 23. Bölüm izle 28 Nisan,Canım Ailem 23. Bölümü izle,Canım Ailem 23. Yeni Bölümü Online Full Seyret,Canım Ailem Dizisi Yeni Bölümünü izle









Canim Ailem 23. Bölüm izle 28 Nisan
Mert Can’ın ortadan kaybolması her iki evi de perişan eder. Mert Can’ı ararken akıllarında tek bir soru vardır; Mert Can kaçtı mı, yoksa biri mi kaçırdı?

Çocukların amcası Zeki’nin, Samim’i Mert Can’ı saklamakla suçlaması evdeki gerginliği artırır. Soluğu Samim’de alan Zeki evden ayrılırken resti çeker: Samim ya akşama kadar Mert Can’ı bulacak, ya amca eve polislerle gelecek ve yeğenini bir daha Samim’e göstermeyecektir.

Halim’le birlikte Mert Can’ı arayan Feride bir yandan da Kenan’a ulaşmaya çalışmaktadır. Kenan’ın telefonunu bir kadın açınca Feride küplere biner. Kenan’ın onu aldatıp aldatmadığını anlamak için gizli bir plan yapmaya girişir.

İki aile köşe bucak Mert Can’ı ararken eve gelen evrak işleri iyice karıştırır: Ertesi gün eve Sosyal Hizmet Görevlisi gelecek, Samim’in performansına göre mahkemeye sunulmak üzere rapor verecektir. Samim davayı kaybetme korkusuyla yeniden sokak sokak Mert Can’ı aramaya koyulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder