2 Mayıs 2009 Cumartesi

Son Bahar 33. Bölüm izle 4 Mayis

Son Bahar 33. Bölüm izle Son Bahar 33. Bölümü izle Son Bahar 33.Bölüm izle Son Bahar Dizisi Son Bölümü Full Online izle Seyret Son Bahar Yeni Bölüm izle

Son Bahar 33. Bölüm izle 4 Mayıs
Galip’te Sabiha’da birbirlerine karşı ne kadar büyük haksızlık ettiklerinin artık farkına varmışlardır. Kendileri ile bir iç hesaplaşmaya girmişler ve hatalarının farkına varmışlardır. Peki bu fark ediş onları bir araya getirmeye yetebilecek midir?
Sabiha hiç beklenmedik bir anda apar topar hastaneye kaldırılır. Bu hamileliğinin mi etkisidir? Yoksa başka bir hastalığın mı?
Nursel’in klinikteki yalnız günleri hala devam etmektedir. Birçok sıkıntıyı üst üste yaşayan Nursel, gördüğü herkese sığınmaya çalışmaktadır. Nursel2in bu sıcak tavrı özellikle Serdar2ın çok hoşuna gitmektedir.
Galip ile Sabiha’nın bebekleri erken doğumla dünyaya gözlerini açmıştır. Bebeğin durumu iyidir ama Sabiha için aynı şeyi söylemek mümkün değildir!Biranda ortaya çıkan bir kadın, herkesin hayatını yavaş yavaş etkilemeye başlayacaktır. Bu durum bazıları için iyi, bazıları içinse kötü olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder