9 Mayıs 2009 Cumartesi

İstanbul Çocuklari 3. Bölüm izle 10 Mayis

İstanbul Çocukları 3. Bölüm izle İstanbul Çocukları 3. Bölümü izle İstanbul Çocukları 3. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret İstanbul Çocukları Yeni Son Bölümünü izle
İstanbul Çocukları 3.Bölüm izle 10 Mayıs
Sıtkı Dede tüm aileyi İstanbul’ a taşımaya karar verdikten sonra apar topar bir ev tutar ve diğer torunlarını Erzincan’dan getirmek için yola koyulur. Hüner, Sümer, Gülfem yeni eve yerleşmeye çalışırlarken; Gülfem yeniden okula dönmek zorundadır. Hakkında çıkan onca çirkin dedikodu ve olayın ardından Gülfem üniversiteye döner. Gülfem’in görüntülerini internete verenin Atakan olduğu konuşulmaktadır.Gülfem Atakan ile yüzleşip işin aslı olup olmadığını öğrenmeye çalışır.Gülfem ve Atakan bunca olayın ortasında aslında birbirlerine ne kadar benzediklerini keşfetmeye de başlarlar.İkisi de inatçı, ikisi de doğrudan şaşmıyor ve çok gururlulardır.Banu ne yaparsa yapsın Arel hala Gülfem ile yakınlaşmanın yollarını aramaktadır.Erzincan’dan çıkıp gelen Fidan Sümer’in kabusu olur.

Gülfem kendisiyle ilgili gerçekleri ailesinden daha ne kadar saklayabilecek?Gülfem Atakan ve Arel arasında mı kalacak?Banu Gülfem’in hayatını karartmaya devam edecek mi?Sıtkı Dedeyi İstanbul’da yıllar sonra yeni bir gönül macerası mı bekliyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder