5 Mayıs 2009 Salı

Avrupa Yakasi 186. Bölüm izle 6 Mayis

Avrupa Yakası 186. Bölüm izle Avrupa Yakası 186. Bölümü izle Avrupa Yakası Yeni Bölümü Full Online izle Avrupa Yakası 186. Yeni Bölümünü izle 6 Mayıs Çarşamba

Avrupa Yakası 186. Bölüm izle 6 Mayıs
Muhallebiciye Tibet'ten gelen Budist rahipler, Volkan'ın hayatını alt üst eder. Söylediklerine göre Volkan, Buda'nın reenkarne olmuş halidir ve Tibet'in yeni Dalai Lama'sı Volkan olacaktır! Volkan hayati kararlar verme aşamasına gelmiştir.

Burhan geceleri uyuyamamakta, üstelik sabah kalktığında her yerini çürük ve çizik içinde bulmaktadır. Önce Tanrıverdi ve arkadaşlarının uyurken kendisini bayıltıp eğlence için dövdüğünü iddia eden Burhan, geceleri tam olarak neler yaşadığını anlamak için bir uyku merkezine gider. Orada geçirdiği gece, beklediği gibi olmayacaktır!

Osman, Dilber Hala'dan, İsviçre'deki gizli hesabının numarasının kazılı olduğu aile yüzüğünü ister. Dilber Hala ise yüzüğü Osman'ın Adana'daki sözde nişanlısı Meryem'e vermiştir. Bu durumu fırsat bilen Dilber, hemen Meryem'i İstanbul'a çağırır! Meryem, gelir gelmez hem Osman'ın, hem
Aslı'nın hayatını karıştıracaktır!

Şahika ve Fatoş, mağazalardaki aynaların hileli olduğuna karar verirler. Aldıkları giysiler, eve geldiklerinde dükkandaki gibi durmamaktadır ve dükkan sahipleri konu açıldığında tuhaf davranmaktadırlar. Bu işin peşini bırakmamaya kararlı olan ikili, takibe başlar ve tekstil sektörünün en büyük sırrını keşfeder!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder