25 Mayıs 2009 Pazartesi

Canim Ailem 27. Bölüm izle 26 Mayis

Canım Ailem 27. Bölüm izle Canım Ailem 27. Bölümü izle Canım Ailem 27. Yeni Bölümünü Full Online izle Seyret Canım Ailem Dizisi Yeni Bölümü izle
Canım Ailem 27. Bölüm izle 26 Mayıs
Dilara’nın varlığından şüphelenen Meliha, kızın aynı Samim gibi “10 numara” dediğini duyunca emin olur: Dilara Samim’in çocuğudur!

Meliha hışımla eve döner. Kardeşlerine fikrini söyler. Şehnaz’ın uzun ziyaretinin sebebini nihayet çözmüştür. Meliha, Feride ve Seyhan, Dilara’nın Samim’in kızı olduğunu ispat etmenin yollarını aramaya başlar.

Bu sırada Halim’in bir sözüyle, aynı kuşku, Samim’in de aklına düşmüştür. Samim, Ali ile hesap yapıp, Dilara’nın kendi çocuğu olup olmadığını anlamaya çalışır. İspat çalışmalarını her iki taraf da birbirinden saklamaktadır!

Diğer tarafta Kenan evlenebilmek için portakal bahçesini satmaya karar verir. Ama önce tapuyu bulması gerekmektedir. Muazzez tapuyu çalınmaya karşı sakladığını söyler. Kenan’ın bütün arama çalışmalarına rağmen Muazzez, tapuyu nereye sakladığını bir türlü hatırlayamamaktadır.

Ali ve Seyhan ise her şeyden, herkesten uzak, baş başa bir gün geçirmeye karar vermiştir. Ama Seyhan’a gelen telefon, hayallerin bir kez daha suya düşmesine sebep olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder