24 Mayıs 2009 Pazar

Arka Sokaklar 120. Bölüm izle

Arka Sokaklar 120. Bölüm izle Arka Sokaklar 120. Bölümü izle Arka Sokaklar 120. Bölümünü izle Arka Sokaklar Dizisi Yeni Son Bölümünü Full Online izle Seyret
Hücre evine baskın
Nezih adlı şahıs, uyuşturucu bağımlısı kızının sokaklara düşmesini engellemek için ara sıra ona uyuşturucu sağlamaktadır. Derviş adlı bir uyuşturucu satıcısının adamlarının yaptığı satış sırasında Ekip’e yakalan Nezih, Ekip’in de Derviş’e ulaşmasını sağlar.
İliona’nın birden bire ortaya çıkan kocası işleri karıştırır. Formaliteden evlendiği Burhan kadından para koparmak için Ömer’i hırpalar.
Ayla’nın eski okul arkadaşının mahalleye taşınması Ayla’yı çok şaşırtır ve kocasıyla flört ettiği yıllarda Figen’in gözünün Rıza’da olduğu aklına gelir.
Hüsnü, Suat'ı spora göndermemek için Suat'la beraber koşuya gitmeye karar verir. Ferda’nın da bulunduğu koşuda sokak köpekleri Hüsnü’ye saldırınca, Hüsnü kendini hastanede bulur.
Şehir içindeki terör saldırıları tüm Ekip’in de içinde bulunduğu bir operasyonla çözülmeye çalışılır. Bir hücre evine yapılan baskında Ekip yerini alır.

1 yorum:

  1. ben gs libence çok güzel ben muratı çok seviyorum

    YanıtlaSil