29 Mayıs 2009 Cuma

Bir Şarkısın Sen 7. Bölüm izle 30 Mayıs

Bir Şarkısın Sen 7. Bölüm izle 30 Mayıs Bir Şarkısın Sen 7. Bölümü izle Bir Şarkısın Sen 30 Mayıs izle Bir Şarkısın Sen Yeni Bölüm izle Bir Şarkısın Sen izle

Son 50 yılın en sevilen Türkçe parçaları, tüm Türkiye genelinde yapılan elemeler sonucu seçilen 20 muhteşem sesli çocuk tarafından seslendiriliyor.
30 kişilik dev bir orkestra çocuk yıldızlara eşlik ediyor, her hafta 4 ünlü konuk, sohbetleri ve şarkılarıyla unutulmaz gala gecelerine damgasını vuruyor.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ'UN üstlendiği "BİR ŞARKISIN SEN" atv ekranlarında...

PROGRAM ÖZETİ:

Sanat dünyasının duayenlerinden; Attila Atasoy, Çiğdem Tunç, Aydın Tansel ve Semiha Yankı,
BİR ŞARKISIN SEN”e konuk oluyor.

Semiha Yankı ve harika kız Şebnem’in birlikte seslendirdiği “Seninle Bir Dakika”nın izleyicilerden büyük beğeni topladığı gecede, Attila Atasoy ve Aydın Tansel de unutulmaz şarkılarını minik yıldızlarla beraber söylüyor.

Mucize sesli çocuklar, bu hafta da başarılı yorumları ve hazırladıkları birbirinden güzel parçalarıyla konuklardan tam not alıyor.

“Fındık Kurdu Berna”, “Çadırımın Üstüne Şıp Dedi Damladı” adlı şarkıyı, dansları ve sevimli tavırlarıyla süslerken; Türk Sanat Müziği eserlerini kusursuz yorumlayan Melek Aleyna “Arım, Balım, Peteğim” adlı şarkıdaki performansıyla izleyenleri büyülüyor.

Harika kız Şebnem, hazırladığı ikinci parça olan “Can’t Take My Eyes Off You” ile seyircileri çok uzaklara götürüyor. Şanlıurfa’nın sesi Şahin ise, okuduğu uzun hava ve “Fırat Türküsü” ile izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatıyor…

Çocukların hazırladığı muhteşem bir “Fasıl” ile başlayan gecede ayrıca; “Bir Garip Yolcuyum”, “Günler Aylar”, “Ben Seni Sevduğimi”, “Aşkın Kanunu”, “Dilenci”, “Vakit Yok Gemi Kalkıyor Artık”, “Fincanın Etrafı Yeşil”, “Arabaya Taş Koydum”, “Ölürsem Kabrime Gelme”, “Aman Eşref”, “İntizar”, “Böyle Gelmiş Böyle”, “Aynalı Körük”, “Oh Olsun” ve “Ta Uzak Yollardan” gibi pek çok unutulmaz şarkı ve türkü mucize sesli çocuklar tarafından seslendiriliyor.

Geçtiğimiz hafta izleyicilerden en çok oyu alarak 1. olan parça ise programın ilerleyen bölümlerinde açıklanıyor.

Konuya bunuda ekleyerek bitirmek istiyorum.. Mete Bir Şarkısın Sen 30 Mayıs konusunu açacaktım ilk önce senin Bir Şarkısın Sen sitene baktım fragman videosu falan eklemişsen ordan alayım diye. Baktığımda video eklememişsin Google linkler vermişsin bende o konuyu komple copy/paste yapayım bende uğraşmamış olayım sanada link vermiş olayım yararımız olur herhalde :) Herzaman demişimdir kimsede gözüm yoktur benim inş. en kısa zamanda hedeflediğin yerlerde olursun ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder