23 Mart 2009 Pazartesi

Papatyam 12. Bölüm izle, Papatyam 12. Bölümü izle

Papatyam 12. Bölüm 24 Mart Salı İzle·Papatyam 12. Bölüm Dizi izle·Papatyam 12. Bölüm İzle·Papatyam 12. Bölüm Özeti·Papatyam 12. Bölüm Seyret·Papatyam 12. Bölümü İzle·Papatyam 12. Bölümünü İzle

Papatyam 12. Bölüm - 24 Mart Salı

Necati’nin eski ilişkilerinden biri çıkıp gelir ve Necati ile evlenmek istediğini söyler. Necati bunu şiddetle reddeder ama kadın kolay pes edecek gibi değildir. Sonunda Yasemin adındaki bu kadın eve kadar gelir ve Necati’nin evliliğini iyice tehlikeye sokar. Onu yine zekice bir yalanla Feride’den gizlemeyi başaran Necati bu açmazdan nasıl çıkacaktır?

Öte yandan sürekli babasından azar işiten Lütfü’nün, Almanların Türk kasap aradığını öğrenmesiyle kafası karışır. Gülşen’in kek satarak kendisinden daha çok para kazanmasını da tehlike olarak gören Lütfü sonunda bir karar verir.
Küçük oğul Erdem ise karısıyla boşanmanın eşiğindedir. Eski sevgilisini garson olarak çalıştırmış olması Fulyayı çok kızdırmıştır ve Erdem ilişkiyi kurtarmak zorundadır.

Kasap çırağı Rıza ise manavın kızı Saliha’yı tavlamak için kılık kıyafetinde radikal bir değişiklik yapar. Fakat bu değişiklik onu Necati Usta ile karşı karşıya getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder