16 Mart 2009 Pazartesi

Canım Ailem 17. Bölüm İzle,Canım Ailem 17. Bölümünü İzle

Canım Ailem 17. Bölüm İzle,Canım Ailem 17. Bölümünü İzle,Canım Ailem 17. Bölümü İzle,Canım Ailem 17. Bölüm Özeti,Canım Ailem 17. Bölüm Dizi izle,Canım Ailem 17. Bölüm Canlı izle,Canım Ailem 17. Bölüm 17 Mart Salı İzle,Canım Ailem 17. Bölüm 17.03.2009 İzle,Canım Ailem Dizisi

Samim ve Meliha güzel bir fasıl akşamından eve döner. Aralarındaki husumet tamamen sona ermiş, aşk çanları çalmaya başlamıştır.

Seyhan ve Ali gizlice çıktıkları aynı gece büyük bir kavganın sonrasında barışmış, geri dönmektedir.

Eve önce Samim ve Meliha, ardından Ali ve Seyhan gelir. Her iki çift de aşklarını saklamaktadır. Feride Meliha’yı, Meliha Seyhan’ı sorguya çeker. Samim, Ali’ye açılır ama karşı evde ortalık karışmış, kızlar durumu kurtarmak için birbirine yalan söylemeye başlamıştır.

Bu sırada Halim, bir arkadaşının Seyhan’ın aklını çeldiği fikrine bütün kalbiyle inanır. Konuyu Samim ve Kenan’a anlatmasıyla iş büyür. Halim, Seyhan’a büyü yapıldığını düşünmeye başlar.

Bu sırada ablasına yakalanmaktan korkan Seyhan, Ali’nin telefonunu Zehra diye kaydeder. Feride kardeşinin mutluluğunu engelleyen Zehra’nın peşine düşer. Ama Zehra’nın peşinde olan bir tek kendisi değildir. Halim’in de Feride’nin peşine düşmesiyle işler iyice karışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder